|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
U mnie ani razu nastolatek nie został przyłapany ani przez rodzine ani przywieziony przez policje ;] Ehhh szkoda bo chciałabym zobaczyć jak to wygląda
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moja simka też zostaa przyłapana :/ Przez dona Lotario (jej ojca) krzyczał na nią strasznie a ona go ignorowała. Kazał jej iść do pokoju :/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie zostali przyłapani tylko przez policje, ale przez rodziców? Nigdy. Stawiam całą rodzinę przed domem kiedy nastolatka wraca z nocnej przechadzki, a ona sobie najzwyczajniej w świecie wchodzi do domu.
Ostatnio edytowane przez Andromeda : 12.04.2005 - 19:54 Powód: Już nawet edytować nie można?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedyś simka o szóstej rano leżała przy chodniku (po wymknięciu się z domu) i trochę poobijana była...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
NOOO czasami się dają przyłapać ale wtedy przyjeżdza policja i odaie tego sima nie wiem co trzeba zrobic zeby zostac przyłapanym ale napewno sieda
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja specjalnie kładę staruszków do łóżeczka po co sie ma młody stresować,
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Elo :>
Piszę tu bo temat o ucieczce Lilianny został już zablokowany, a tam nie uzyskałam odpowiedzi na dręczące mnie pytanie. Brzmi ono: " Kiedy Lilianna wróci z domu? " Czytałam, że przed urodzinami, ale ja mam wyłączane starzenie się simów, a włączać nie chce bo rodzice dziadkami wtedy będą zanim przyjdzie. Czy bez wyłączania starzenia się Lilianna wróci do domu? Zakładam, że moze powrócić jak będzie miała relacje z rodzicami na 0, bo ma teraz na minusie. Czekam na odpowiedż. |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Relacje z rodzicami na 0? Bo teraz ma na minusie?
Przecież jej nie ma w domu! Relacje mogą się poprawić mimo tego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
Anique to jest tak, że kiedy masz relacje z jakimś simem -15 bo się z nim pokłóciłaś to po jakichś kilku dniach może 6 złość mija io kontakty są na zero -1. tak to zwykle bywa. Albo jeśli są zajadłymi wrogami to ta wrogość powoli opada z czasem tak samo jest z przyjaciółmi nie spotykasz czy nie dzwonisz i też spada do zera ten pasek powoli opada i kiedy w ogóle się nie odzywasz spadnie do zera.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |