Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 03.07.2005, 08:33   #1
ReGiNa
Guest

Domyślnie Marzenie

Część 1:
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
*
Część 2
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7

Wstęp

Przeczytałam moje wcześniejsze fotostory („dzieła” … Cóż… Padłam na podłogę ze śmiechu, gdybym była na waszym miejscu oceniłam bym jest wszystkie na 2- , jedynie „Dorosła Milena w mieście Zazu” i „Zbyt wczesna decyzja” oceniłam bym na 3+) Przepraszam Was , za tamte fotostory, aby poprawić swoje imię, zrobiłam to fotostory, włożyłam do niego całą siłę. Napisałam wszystkie odcinki, ale na pewno 4 i 5 będzie nudna reszta lepsza.
Zniosę każdą krytykę.
Odcinków: 41=D – czy było fotostory ,które miało tyle odcinków? – tylko ja jestem taka dziwna
ZDJĘCIA DO ODCINKA BY ♥ Pomplica ♥ :*
OD 2 ZDJĘCIA BY ME!

O Fotostory:

Zapowiedź: www.fotostory-slicznej.blog.onet.pl

*

Część 1

„Marzenie”
Odcinek 1
„Sny”

Ranek zawitał do każdego z domu , słońce oświetliło niebieski tron nieba.
-Aah- ziewnęła Magda wstając z łóżka- Mam na 8:00 , kurcze jest już 7:00 mam pój godziny zanim przyjdzie Manuela.
Manuela była jej koleżanką z ławki. Można było to nazwać „ Przyjaciółki ”
Magda mieszkała w bloku, gdzie było 12 mieszkań. Ich mieszkanie nosiło numer 12.

-Cześć – powiedziała Magda kierując się do stołu w kuchni.
Ich mieszkanie miało 2 pokoje- Pokój dzieci, pokój rodziców. Zawierało też 2 inne pomieszczenia- toaletę i kuchnię.
Było ich 4- Magda , starszy o 6 lat Marcin, matka Halina i ojciec Klaudiusz, na dodatek mieli psa- Dina.

Kiedy wszystkie ranne czynności zostały wykonane, Magda ubrała plecak pożegnała się i zeszła na dół. Manuela już czekała- Ona zawsze się śpieszy.
-Hej- powiedziała Manuela jak co dzień- Muszę Ci coś powiedzieć!- i jak zwykle zaczęła mówić o Kamilu- swoim chłopaku.

Kiedy dochodziły do szkoły, zobaczyły Łukasza i Magdę G. trzymających się za racę.
Łukasz był byłym chłopakiem Magdy (naszej bohaterki) .
Magda przeszła sobie z uśmiechem wraz z Manuelą udając ,że nie było tam Łukasza.
Doszły do szkoły była 7:40 .
-I co Magda będziesz miała w tym roku czerwony pasek ,jak w 4 klasie? – zapytała niestosownie Manuela
Magda uczyła się bardzo dobrze, nie że miała same 6, ale dawała sobie radę na 5 i 4.
-Nie wiem, nie chce mi się gadać.
-Jak chcesz…- odpowiedziała jej Manuela, sarkastycznie

*
Po szkole zmęczona Magda poszła do domu, usiadła na kanapie w swoim pokoju, który dzieliła ze starszym bratem.
Halina (mama) zoriętowała się ,że Magda już jest w domu.
-I jak poszło w szkole ? – zapytała
-Dostałam piątkę z testu z Polaka, sześć z wiersza na religię ,mmmm co tam jeszcze….Aha! Szóstkę z muzy za śpiewanie i cztery z maty z klasówki.
-Bardzo ładnie- powiedziała Magdzie ,Halina całując ją w policzek.

Kiedy Magda odrobiła wszystkie zadania- nie miała zbyt dużo czasu, aczkolwiek przychodziła ze szkoły o 16:00 bo zawsze miała osiem lekcji- w tym dwa w-f – to zaraz położyła się spać. Rozmyślała.
Chciałabym mieć wille… Własny pokój…Spokojne życie….
Po tych słowach natychmiast zasnęła . Sen był piękny…
Śniło jej się ,że wygrali na loterii bardzo dużo pieniędzy. Trochę dano rodzinom z innym stron (krewnym) trochę na schroniska . Halina i Klaudiusz wypełnili konta Magdzie i Marcinowi , aby nigdy nie byli biedni. Kupili wille, było piękne. Samochód podobny do jeepa (czyt. Dżipa) , motor dla Marcina, komórki – dla każdego, ubrania i tp, discmen, komputery ….
To było marzenie Magdy. Wchodziła tam do własnego pokoiku….

Obudziła się, rozejrzała się- te same ściany, te same łóżka- to jej pokój. Znów znajdowała się w realnym świecie, gdzie nie była królową tylko biedna dziewczynką. Znów mieszkała we zwykłym mieszkaniu.
Czuje ,że moje życzenie się spełni już niedługo – powiedziała sobie w duchu Magda, wstając na śniadanie.

C.D.N

Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 14.07.2005 - 11:55
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania