|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ale co do tych wymagań to niema co ja mam 512 ram i wszystko ok ale przy 256 też dobrze ponoć chodzi
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
z domów będzie widac różne domy o bok ale chyba nie można do nich wchodzić niewiem ale tak słyszałem
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja mam pytanie:
Czy jak sie rodzi sim to tez ma losowo wybieraną chcemię czy można ustawiać tak ja aspiracje nastolatkowi? Ostatnio edytowane przez Pawlq : 17.09.2005 - 21:55 |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
) i w sumie nie grało się żle, ale przez te dodatki wszystko się spowolniło Jedynym wyjściem jest dokupienie ramu... No wlasnie lada dzien chce sobie dokupić kolejne 512, wiec moze przestanie się mulić... OBY!Edit: Bubcia, można, tylko trzeba w ustawieniach zmienić... czyli w tych takich... srubkach...no wiesz, jest aparat, jest monitor, jest dzwięki i tam są tez takie pseudo srubki
Ostatnio edytowane przez Kissiel : 17.09.2005 - 21:53 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() A tak mam jeszcze pytanko, o co chodzi z tą chemią? No bo wczoraj grała chwile próbną rodzinką, a dziś budowałam NAJT KLAB, jak na nocne życie przystało i dlatego nie wiem... :/ |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Kurczę, a na 512 chodzi? Bo jak nie, to będe musiała sobie dokupić -_-
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
chcialam abym swatka znalazla mojemu ismowi jakiego drugiego sima... zadzownilam do niej, przyszla i ... mam tylko opcje: rozmawiaj, flirtuj, odpraw itp i nigdzie nie ma opcji aby wyszukala tego sima
![]() ps. jak zawsze namieszalam, mam nadzieje ze sie skumacie
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Pawlo jak rodzi sie nowy sim, to gdy dochodzi do nastolatka to mu sie wybiera zarowno aspiracje jak i chemie, co mu sie bedzie podobac (dwie rzeczy) a conie (1 rzecz)
chyba o to Ci chodzilo. trawka a zadzwonilas do niej jako do simki czy przez 'uslugi'? bo to przez 'uslugi' trzeba. Ostatnio edytowane przez madziaq : 18.09.2005 - 16:33 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|