Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.01.2006, 08:52   #1
efciaq
Guest

Domyślnie

mnie przy jednej i drugiej wyświelta się coś takiego:

efciaq, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

A ponieważ nie znam dostatecznie angielskiego, skorzystałam z tłumacza, który nie wiele dał mi do zrozumienia:

*efciaq*, wy nie macie zezwolenie zwracać się do tej strony. Ten mógłby jest dzięki jedżeni z kilku rozważa: 1. Wasz rachunek użytkownika nie może mieć dostateczne przywileje zwracać się do tej strony. Są wy próbujący (wypróbowujący; wypróbowywanie; trudny) redagować kogoś jeszcze komunikat (stanowisko), zwracają się do administracyjnych cech albo niektóry inny uprzywilejowany system? 2. Jeżeli wy próbujecie (wypróbowujący) wysyłają pocztą (umieszczać), administrator mógł uszkodzić wasz rachunek (wyjaśnienie; z powodu), albo to może być oczekiwaniem *activation*.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.01.2006, 09:53   #2
Cocaine
Guest

Domyślnie

Efciaq, na litość boską czytaj co napisałam wyżej :con: :con: :con: :con:
Jest tam napisane CZARNO NA BIALYM, że trzeba się ZAREJESTROWAĆ!

stare 02.12.2005, 19:01   #3
szczota
Guest

A jak to zrobiłaś, że jesteś na studiach a masz dziecko? Czy jest na to jakiś kod? :con:

stare 03.12.2005, 19:32   #4
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Szczota, kodem boolProp testingCheatsEnabled true/false. Klikasz "Shiftem" na Simkę, bierzesz "Spawn", później "Tamsone L or D" czy jakoś tak, pojawia Ci się taki nagrobek, klikasz na nim, już bez Shifta i wybierasz sobie albo Ufolka, albo duże dziecko (nastolatka) itp.

stare 17.03.2006, 20:13   #5
Gryska
Guest

ThumbsUp

Hallo
To ja też bardzo poproszę o przesłanie tej rączki na maila, bo u mnie żaden z linków nie działa. Z góry dzięki....
[email protected]

stare 17.03.2006, 20:48   #6
Selena

Reputacja: 10
To mnie też! Przekonam się, czy dobrze ściągnęłam! I przy okazji poproszę o odpowiedź na moje pytanie
[email protected]
Selena jest offline  
stare 18.03.2006, 15:15   #7
Selena

Reputacja: 10
Excl

Czy ktoś wie, jak przyśpieszyć egzaminy simów? Bo mnie naprawdę zaczyna to denerwować ;( Nie będę posyłała simy na studia, bo to trwa za długo! Żeby zdawały super muszą ciągle odrabiać lekcje, a ja czas przyśpieszam, by leciał i by oni jak najwięcej odribili. nawet nie mogę na studiach robić (z dodatku Własny Biznes) sklepów domowych. Muszę kupować tylko parcelę publiczną ><' Nie chce mi się jak jasna cholera! Za długo trwają te studia! Nawet gdybym w nie nie grała, to nie wiem, jak przy pomocy kodów zrobić im "dyplom ukończenia studiów" - że niby je mają. SZLAG!!!! :ranta:

no cóż.....przynajmniej nie ejst długiej, jak rośnięcie nastolatków xP A może tyle jest faktycznie? Z resztą nie ważne, lepsze godziny, niż dni ;( ;( ;( Nie wytrzymam z tym czasem!!!!!!!!
Selena jest offline  
stare 27.04.2006, 09:26   #8
teodozja
Guest

Domyślnie

BŁAGAM
Niech ktoś da DZIAŁAJĄCY Link do tej rączki, albo podzieli się tą którą sam ściagnął

stare 15.05.2006, 14:50   #9
freja
Guest

Domyślnie

nie wiem co się dzieje, ale "rączka" się u mnie nie pojawia kiedy włączam gre pojawia się komunikat o zawartości zmodyfikowanej i klikam na włącz, ale mimo to "rączki" wciąż nie ma! ja oszaleję przerabiam już 2 rok studiów i mam dość! nie chcę jednak ich porzucać, zależy mi na dyplomie i nagrodach... co robić?

stare 15.05.2006, 20:58   #10
Cocaine
Guest

Domyślnie

Freja, u mnie 'rączka' pomimo ściągnięcia i wyładowania do Downloadsów była spakowana w jeszcze jeden plik .zip czy .rar. Zobacz, czy u Ciebie właśnie nie w tym tkwi sedno problemu, bo najczęściej to tu znajdujesz rozwiązanie całej sprawy ;)

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania