|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co najtrudniej jest ci do zdobycia | |||
Pot ropuchy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ja mam grzybka, ale go (prawie
![]() P.S. Czy ktoś wie, do jakiego czaru można wykorzystać czarne róże (nie mam Gwiazdy, ale dostałam z grzybka)? |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem lodowe szkoło, gdy je potrzebuję to zawsze dostaję rzęsy czarodzieja <_< <_<
Od wróżki Mary (czy jak jej tam), dostaję pióro pegaza, ale od wampirzycy Wiki i aptekarza Toda to muszę niestety dostać te głupie rzęsy czarodzieja, albo konfetti klauna <_< . P.S. Smeagolina czarne róże na nic się nie zdają jeżeli nie masz sims gwiazdy, bo dzięki nim można stworzyć zaklęcie cena sławy(chyba się tak nazywało), a z tego co wiem to to raczej działa z Gwiazdą |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Myślę że najtrudniej zsobyć pył diamentowy bo jest bardzo drogi. Ja zawsze dostaje lodowe szkło za rozwiązanie łamigłówki z tym cmentarzyskiem (najpierw trzeba oczywiście pogadać ze sprzedawcą
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dla mnie nic nie jest trudno zdobyć :lol: Z niczym nie mam problemów :lol:
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Mi dosyć trudno jest zdobyc konfetti klauna ale nie ma tego w ankiecie więc zaznaczyłem diamentowy pyl
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ja nie dałam głosu. Ale najczęściej dostaję Konfetti Klowna od Aptekarza Tooda
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A jakie składniki można zmieszać z czarnymi różami, żeby coś wyszło? |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
mnie tam nic poza lodowym szkłem dla przykładu muj sim ma 23szt. rzęs czarodzieja ale tylo 2szt. lodowego szkła
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|