![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Rozumiem że Aryi się podobają takie skóry, mi no cóż .... średnio.
Dokładniej się przyjżałam twoim simkom i mogę im dać jeden plus, oczy są odpowiednio dobrane do owych karnacjii. Choć jak mówiłam wolę bardziej proste i maxisowe! Czekam na kolejne dzieła. |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Dwie nowe simki. Jedna z karnacją maxisowką + realistyczne oczy i szminka, druga - kompletnie 'simsowata' ![]() Simka nr 1 (mniej 'maxisowa' _______![]() ![]() ![]() Simka nr 2* ![]() ![]() *Tutaj, cóż, ta sama simka, za to bardziej realistyczna ![]() ![]() Wiem, że wszystkie są podobne, ale ja takie najbardziej lubię. Nie przepadam za wielkimi ustami, ogromnymi nosami albo dziwnymi podbródkami ![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Mi sie takie realistyczne o wiele bardziej podobają.
Te ostatnie (a w zasadzie ostatnia) simka ma okropne włosy. Przedłużenie tych maxisowych wcale ne wygląda dobrze... :\ Nie pasuje ona do podłużnej twarzy i długiego podbródka. Fajne oczy... takie orle ^^ Za to poprzednia (czyli pierwsza z najnowszej dostawy) bardzo ładna :] Tylko usta... za duże (za pełne) bleh ;-) |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tych nowych Simek najbardziej podoba mi się pierwsza. Wszystko kyłoby super, gdyby nie miała tak wydatnej dolnej wargi. I te korale tak płasko wyglądają. Natomiast druga Simka ma brzydką fryzurę,a twarz raczej przeciętną.
#16 |
Guest
|
![]()
Co do korali to jest stroj a tam raczej nie ma akich ,,wypuklych" korali.Co do simek 1 ladna a w 2 bardziej podoba mnie sie z tym realistycznym skinem ;/
Ps:Skad masz fryzurke do tej 1 xD |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No...cóż te simki...są...jakby to powiedzieć...ŚWIETNE!!!
Ocena...nie da się dać innej: 10/10 super!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Te dwie ostatnie są świetne! Te pierwsze troche gorsze ale też niczego sobie.
Edit:Dokładniej się przyjrzałam tej pierwszej.te jej oczy się na mnie gapią ![]() Ostatnio edytowane przez Xia : 29.01.2006 - 15:51 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Nomć to mi siem twoje simki bardzo podobają i według mnie to te realistyczne są ładniejsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|