|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wedłg mnie to :
- ta cała Iwonka podobna do Natalii z BR jak 2 krople wody - dzień tej pani jak z BR - też się rozwiodła ja Natalia z BR Ogółem to prawie wszystko jak w BR , autorka BR napewno się nie obrazi , chociaż ja się przyczepie , dla mnie za bardzo ściągnięte z BR. Z ocena się wstrzymam do może 2/3 odcinka. POZDRAWIAM AŚKA ![]() P.S. jeszcze coś pół ścian do FS robi się całe |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twoje fotostory jak na razie bardzo przypomina mi Balcony Revolution (pod względem fabuły).
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o styl pisania, to jest prosty, ale w komiksie nie są potrzebne jakieś udziwnienia, także dla mnie- OK. ![]() Graficznie wszystko jest w porządku, oprócz nieba nad ścianami na dwóch zdjęciach. Jeśli chodzi o fabułę, to w tym odcinku mało się wydarzyło, jest troszeczkę przynudnawo, ale na pewno się rozkręci. ![]() Na razie tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak, to fotostory diabelnie przypomina mi Balcony Revolution. Ta babka jest strasznie podobna do Natalii, a chłopak przypomina mi też z lekka Adama. I fabuła (fragmentami) jest taka sama jak w BR. Ale cóż, poza tym, jak na razie nie jest źle. Zdjęcia są nawet ładne, znajduję tylko czasami literówki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na początku spodziewałam się, że fabuła potoczy się nieco inaczej, ale jestem mile rozczarowana. xP
Jest kilka literówek i widać, że w każdym odcinku nie możesz się powstrzymać od zrobienia kilka dodatkowych zdjęć, które nie mają nic wspólnego z fabułą (aby zaszpanować) np. w odc 2 ten ElektroPląs, czy jak mu tam było, ale to jest zaleta. Nadaje klimat opowieści. ![]() Ostatnio edytowane przez Niusiek : 01.02.2006 - 12:58 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To "klik" miało byc zamykaniem drzwi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ślicznie:] Podoba mi się twój komix:] Pozdrawiam:*
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Aj aj aj! Co to jest zupełnie mi się nie podoba. Dla mnie dno, a poza tym przypomina mi Balcony Revolution... Podsumowując: nie będę tego dalej czytać! xP xP xP
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Brawo... robi się coraz ciekawiej
![]() ![]() *ineyasha*, w czym przypomina Balcony Revolution? Bo mi w niczym. Chyba tylko to, że oba to komiksy jest podobne. Natalia była glupiutką, bogatą dziewczyną i nie musiała ratować swojego męża z rąk wampirów. To moje zdanie. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|