|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mnie 1 odcinek nie zachwycił aż do utraty tchu. Ale, szczerze mówiąc, nie był beznadziejny.
I zauważyłam coś, co w niektórych domach mówią mamy do swoich córek: "Zrób coś z tym, to wygląda okropnie". Ogólnie wszystko jest dobrze. Narazie z oceną się powstrzymam, ok? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Witam wszystkich ktorzy czytali i chca czytac to moje dzielo (hahaha). Otoz niedlugo zaczna mi sie ferie i rozpoczne prace nad 2 odcinkiem (jesli chcecie
![]() ![]() ![]() ![]()
I'm always amazed how we're so self destructive Ostatnio edytowane przez Apostołka : 04.02.2006 - 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie jest jakoś rewelacyjnie, nie jest też jednak aż tak źle. Czekam na kolejny, mam nadzieję, że troszkę lepszy, odcinek. Zaciekawiło mnie, choć odczuwam niedosyt i pewnego rodzaju monotonię fabularną.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba:] Pisane językiem potocznym, a ja lubie jak jest tak pisane:] I ta mama jest fajna
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
Witam witam. Dlugo to trwalo ale jest. No to jazda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najlepszy z dotychczasowych odcinków. Pomysł z córką burmistrza na takim obozie mi się podoba. Nie ma może szczególnie dużo akcji, ale przewiduję, że może w kolejnych odcinkach coś więcej się wydarzy?
O ile dobrze sobie przypominam, miałam w poprzednich odcinkach jakieś drobne zastrzeżenia do tekstów. Teraz widzę, że wszystko jest napisane poprawnie, interpunkcja dobrze, mogę się przyczepić jedynie do podwójnych wykrzykników- stawiamy po jednym albo po trzy, nie po dwa. Na jedenym ze zdjęć jest nieścisłość: Flora mówi, że wbiła trzy lampy, a ten opiekun powtórzył po niej, że niby wbiła dwie. (hmm, a nie chodziło przypadkiem o tzw. śledzie? bo napisałaś, że wbiła je w ziemię, ale może to jest to samo, ja tam się nie znam na namiotach). Kiedy akcja toczyła się w autobusie, nie wiedziałam, który dymek czytać pierwszy, a który ostatni. Potem już było OK. Zdjęcia są fajne (podłoga w autobusie może trochę nieodpowiednio dobrana ![]() Moim zdaniem jest znacznie lepiej niż w pierwszych dwóch odcinkach, jesli chodzi o fabułę. Poczekam jeszcze na to, co się wydrzy dalej i wtedy wystawię ocenę. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No ..ZZaczyna sie coraz bardziej ciekawie... Hehehe..Te robale były dobre..
Hehe :laugh: |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witaj Paulinko!!!
Nareszcie udało mi się zalogować na to... wspaniałe forum ![]() Komiks mi się zaczyna coraz bardziej podobać ![]() ![]() ![]() Najbardziej mi się podobały komentarze do postaci ![]() Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
moje ulubione FS chyba jest super!! Chyba dam sobie sygnaturke moje ulubione FS-Oblicza milosci :*
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|