|
|
Zobacz wyniki ankiety: Za czy Przeciw?? | |||
Za |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 94.12% |
Przeciw |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 5.88% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nawet Ty Cocco chyba założyłaś kiedyś taki temat "dołączam się do prośby", czy coś. Zdecydowanie pomogło, bo bardzo rzadko teraz widuję tego typu posty. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
jestem calkowicie za!nawet sama kiedys zaproponowalam zeby Bruno wprowadzil cos takiego http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13854
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Odktywcza jesteś panno Ewo. Pozwole sibie zauwarzyć, iż o tym, że użytkowniky forum nie umieją nazywać tematów w tym dziale i w problemach z grą trąbi się od prehistori. Przynajmniej do mnie takie głosy docierają w kółko....
Of course, jestem za! Tylko nowi użytkownicy i tak nie będą nazywać tematów tak, jak trzeba. UN |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie raz, nie dwa i nie dziesięć była już o tym mowa. Były tematy, nawet wprowadzono regułę do regulaminu i co? I nic. Jak zwykle zresztą. Grochem o ścianę i nic więcej. Miło sobie pomarzyć, ale do niczego to niestety nie prowadzi. Za czasów TS1 była myśl o kasowaniu tematów w stylu "pomocy", "potrzebuję". Ale musielibyśmy skasować większość działu. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Moi drodzy, to o czym mowicie znajduje sie w regulaminie dzialu. Gdyby kazdy z Was przeczytal regulamin i zrozumial na czym rzecz polega, to na pewno nie byloby takiego problemu.
Od Was zalezy jak bedzie wygladal ten dzial. Musicie zrozumiec, ze tytul zakladanego tematu jest bardzo wazny, aby osoby szukajace dodatkow mogly bez problemu uzyskac odpowiedz stosujac wyszukiwarke. Jesli w istniejacym temacie nie pojawila sie konkretna odpowiedz wtedy spokojnie mozna aktualizowac watek z ponowna prosba o pomoc i niepotrzebne jest zakladanie kolejnego (identycznego) tematu. Wystarczy pomyslec zanim cokolwiek napiszecie. To nie jest trudne ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
cóż, jest to już w regulaminie i nic nowego nie wnosi. Userzy sami muszą zdecydować jakietematy zakłądać-nie można ich zmusić.
Ja nigdy nie zakładałam tematów typu "Help, potrzeby" tylko zawsze określałam Do zamknięcia? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|