![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to te ciuszki są extra. Najbardziej podoba mi się trzeci komplet, za to ta pierwsza sukienka jest (no sory) okropna. Po prostu nie mój gust. Ale te simki są boskie. Kocham takie dziewki xD. Tu i ówdzie musisz się poprawić ale ogólnie to 7/1O. Za simki 1O/1O.
P.S. Mam nadzieje, że simki też dasz do ściągnięcia... Ostatnio edytowane przez Nikki : 04.02.2006 - 19:45 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ciuchy - cud miód i coś jeszcze ale ta suknia z żółtym kwiatkiem najmniej przypadłą mi do gustu... Simki fajne
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Baardzo fajniutQie simki, ale te sukieneczki takie sobie. Bardzo podobają mi siem te kompleciki z HOUSe'a. Nie dobra ja siem tam nie będę czepiać, bo sama bym pewnie lepiej nic nie umiała zrobic.
![]() ![]() PoOz|)rOo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jak mi się uda to dodam dodatki na Rapida albo na EA. ![]() Cytat:
![]() Spodnie robi się trudniej (ciężko jest znaleść odpowiedznio ułożona teksturę), a dodatki dam do ściągnięcia jak mój internet się nademną zlituje. ![]() Ostatnio edytowane przez Nesy : 05.02.2006 - 19:16 |
||
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Kelly (specjalnie dla Jelki mniej realistyczna) ![]() Sportowa, zielona sukienka (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() -------------------------------------------------------------------------- Jennifer
![]() Cekinowo-czarny komplecik karnawałowy (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() (sorki za posta pod postem, ale nikt nie komentował, a ja chciałam dodać kolejne dodatki) Ostatnio edytowane przez Nesy : 27.03.2006 - 12:38 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Obie simki są super, jak zwykle
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy uda mi się dać dodatki do ściągnięcia, bo net mi nawala. ;\ |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Yo, pierwsze ubranko z calych rzeczy chyba wyszedl Ci najgorzej
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Wszystkie są maxisowe.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Trzeba przyznać, że ubranka są wykonane poprawnie i estetycznie, ale nie podobają mi się. Nie ma w nich nic nadzwyczajnego. Brak im tego "czegoś". Są po prostu nudne.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|