|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
25 | 53.19% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
19 | 40.43% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
1 | 2.13% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
1 | 2.13% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 2.13% |
| Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Co do wykonania nie mam się czego uczepić. Zdięcia są ładne , dialogi logiczne i zrozumiałe. Fabuła na razie nic nie wnosi ale jak wiadomo akcja zaczyna się zwykle rozwijać w okolicach 3 odcinka. Komix na razie mnie nie zaciekawił dlatego że jest "relacją" z normalnego dnia zwykłej rodziny. Gdyby było to Fs a nie komix na pewno uzyskałoby u mnie większe zainteresowanie i pochwałę, ale jak już powiedziałam wcześniej nie mogę cię potępiać za sposób wykonania. Jak na pierwszy odcinek jest naprawde nieźle.
A tak na marginesie : Mam już dość komixów wyrastają jak grzyby po deszczu. Po debiucie Girl_nr_6 wszyscy zaczeli szaleć myśląc że zrobienie komixu to jedyna droga by się coś udało. Ludzie opamiętajcie się ! dziękuje za uwage (nie ma to jak stare dobre fs) Ostatnio edytowane przez Terierek : 08.02.2006 - 12:57 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo fajne Fs..i zabawne..Najlpesze było z tą łazienką
i z ym faceem co ma muskuły..Zdięcia są ładne i wyraźne.. Narazie jest superowe..Mam nadzieje ze bedzie tak dalej .. Pozdrawiam :* |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Spośród wszystkich innych powstałych ostatnio komiksów ten wyróżnia się zdecydowanie na plus - dialogi są na poziomie przyzwoitej telenoweli.
Nie pasują mi tylko wypowiedzi Moniki i jej mamy - rozumiem, że są idiotkami, ale przegięłaś z tymi idotyzmami. Literówki, ortografy i interpunkcja - są, ale nie porażają. Widzę, że poprawiłaś "naprawdę", więc dodam jeszcze "niedługo" - też powinno być razem. Przed myślnikiem i po nim powinna być spacja. Dygresja: nie umiem niestety porównać do BR, bo to ostatnie przeczytałam dokładnie tak samo, jak "Wojnę polsko-ruską pod flagą biało-czerwoną", tzn. przeczytałam 5 odcinków (w przypadku Masłoskiej 5 stron) i stwierdziłam, że nie mogę czytać dalej, bo mój młody i delikatny umysł tego nie zniesie. Na wszelki wypadek jednak zajrzałam na koniec - i obydwu przypadkach bardzo mnie miło zaskoczył. Nadal jednak uważam, że nie mam obowiązku z powodu miłego dla oka końca brnąć przez to całe błocko w środku. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bardzo ciekawe. Czekam na następny odcinek. Już domyslam się kto to XD. I w takich samych okolocznościach przeczytałem BR...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nom po twoim pierwszym fotostory.. które było...
To jest po prostu super. Od razu widać że jest bardziej profesjonalne. Żadnych zastrzeżen nie mam. Może tylko do tego że na plakacie postacie są zamazane. Super to zdjęcie z widokiem na Miłowo. Boskie
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
nie no nie ma co pomysłowe , ale żeby nie było że się czepiam , nieżle się to czyta ale akcja jak na razie sie nie rozkreca wiec poczekam na drugi odcinek . całkiem, całkiem jak narazie i nazwy oryginalne
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Tych komiksów ostatnio nadzwyczaj dużo się porobiło... Jednak nie twierdzę, że to źle. Nie - inaczej.
Moda rozpoczęła się od Balcony Revolution. A później cała reszta wyglądała albo mizernie, albo były klonami pierwowzoru. A tutaj inaczej. Fabuła ciekawa, poprawnie napisane dialogi (zaledwie parę literówek). Podoba mi się. Z lekkim sercem mogę przyznać - czekam na następne odcinki. Nie odbierz tego nazbyt banalnie... |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Cześć! Chciałabym tylko poinformować Was, że 2. odcinek pojawi się najpóźniej w niedzielę. Połowę zdjęć już mam, jeszcze druga połowa i będzie gotowe. Przepraszam , że czekacie tak długo, ale miałam zbyt dużo nauki w tym tygodniu i nic nie udało mi się zrobić. Pozdrawiam
~!~ScHiZoLkA~!~ Edit: Naobiecywałam, nabiecywałam i żałuję, bo czuję , że termin na drugi odcinek się znowu przesunie. A to dlatego , że : Potrzebuję scenkę w mieście. No i mój mały bohater musi tam być. A do mista dzieci nie mozna zawieźć. Więc musze zbudować parcelkę mieszkalną, zrobić ja na imitację miasta , wprowadzić tam kilka Simów, porobić fotki, przeprowadzić Małego i jego mamę spowrotem do starego domu , porobić dalsze fotki , obrobić i takie tam jeszcze różne :] Więc sorki, jak się uda do jutra, to się uda, a jak nie to nie. Ostatnio edytowane przez ~!~ScHiZoLkA~!~ : 12.02.2006 - 01:13 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Całkiem fajne
Jednak nie wyświetla Ci się kilka obrazków między innymi 47, 48(chyba) i ostatni.Ocenę wystawię po 2-3 odcinku.P.S. Zapraszam za tydzień do czytania komiku pt:"Powiedz mi prawdę..." |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|