![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Kash, daj do ściągnięcia chętnie moja rodzinka zamieszka w twoim domu, ale jaki dodatek jest potrzebny??
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
łóżko rodziców, jak i zresztą cała sypialnia, pochodzi z www.aroundthesims2.com sypialnia nazywa się Modern Line Bedroom(s).
Niestety, domku chyba Wam nie spakuję. Już lecę opisywać problem w dziale Problemy z Grą. |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
no i znow moj ulubiony kolor ^^
Domek sliczny,chociaz w salonie troche za duzo tych 'foteli'. 10/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Och... Śliczny!! Masz bardzo dobry gust. Też bym chciała w takim mieszkać w realu! Możesz go spokojnie nazwać "Marzenie Kash i Agipy"
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ołaaa, to jest boskie i strasznie realistyczne! Szkoda, że nie dasz do ściągnięcia, bo chętnie bym w Twoim domku zamieszkała. A najbardziej podoba mi się Twój pokój i sypialnia...
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Pinkny
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Hm, bryła domu zwykła, często spotykana, prosta.
Ogólnie dom mi się podoba, chociaż z pewnością coś tam bym w nim zmieniła, ale mimo to sprawia wrażenie ciepłego i rodzinnego. No może z wyjątkiem paru pomieszczeń, np. salonu czy kuchni. A co do ogródka - trochę pustawy i ... bez wyrazu (?). Nie wiem jak to określić. Po prostu - nic mnie w nim nie "pociąga". Jest, bo jest. Myślę, że przydałoby się dorobić jakiś mały staw z uroczymi roślinkami ![]() No. To chyba na tyle. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|