|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy warto kupić Własny Biznes? | |||
Pewnie, że warto! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 89.36% |
Nie warto, nie ma co... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 10.64% |
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ja też nie mam tego dodatku, ale zamierzam kupić i nie chcę kierować się opiniami innych... Niech WSZYSCY mówią, że nie warto kupować - ja i tak wydam te 70 zł, aby SAMEMU przetestować, a nie kierować się innymi...
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Coś mnie chyba przekonacie do kupna tejże gry
![]() Ale nie wiem gdzie we Wrocku można znaleść TS2 WB w jak najtańszej cenie. Może ktoś mi podpowie??? |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
...na miarę NS. Warto!
O, też z Wrocka? Ja kupiłem w empiku po 79.90 i taniej nie widziałem ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie warto. Ten dodatek(przynajmniej mi) nie znudzil sie tak szybko jak poprzednie. Jest bardzo ciekawy i gra staje sie dzięki niemu bardziej urozmaicona i trudniejsza
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Wiecie, wrto czy nie warto,
Każdy jak kto woli. Mnie się średnio podoba. Innym może mniej a może więcej. Fakt, jest dużo dodatków ale szybko to się znudzi. Może możliwość zakładania własnych bizesów taka jest ciekawa, ale... Mnie naprzykład napoczątku podobał mi się NS od NŻ(wtedy niebyło WB ) ale po pewnych czasie - NŻ i NS. Natomiast z WB jest coś innego. NŻ i WB mi się taksamo podobają, a NS tak z boku (ale mam wszystko zainstalowane) Sorry za wykład ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Szczerze mowiac jesli chodzi o nowe ciuchy i fryzurki to nie jest to znowu takie wielkie halo. Inna rzecz ze akurat te dodatki mozna sobie sciagnac z netu. Natomiast mozliwosc otworzenia sklepu czy innego biznesu, nowe interakcje, mozliwosci produkowania robotow czy zabawek O to juz jest cos
![]() Inna rzecz ze po tygodniu gra raczej nie jest juz w stanie zaskoczyc. :con: |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ja choćby był największy szajs, to i tak bym kupiła, bo mam wszystkie żeby mieć. Na studia moje simy prawie nie chodzą, WB mam od dnia premiery a nawet jeszcze nie otworzyłam żadnego biznesu, jeden sim był tylko raz na randce. No, ale ja mam czas na granie praktycznie tylko kilka godzin w tygodniu. Nie zachwycił mnie ten dodatek, ale jak dla mnie cena też nie jest specjalnie wygórowana (porównując np. do cen dodatkow z TS1) i uważam, że warto go kupić
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Hej Madi_Girl! też siem zastanawiam czy to w ogóle warto kupować. Poprzednie części są raczej dobre(wg. mnie) ale słyszałam że ta jest strasznie nudna! Posdro! :con:
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Warto:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |