|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
domek śliczny, mimo, że nie lubie tego typu brył..^^ moja ocena - 9,5/10..
nie rozmumiem tu jedego..xD dlaczego np. w pokoju chłopca podłoga w pokoju jest i drewniana i jest też niebieska wykładzina..?;] ..i faktycznie, szkoda, że ogródek taki ubogi..^^Link do ściągnięcia mi nie działa..x( usunęłaś z serweru?x} szkoda..^.^ |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nioo bryła domu jest genialnia taka super nowoczensa
wnetrze domq tez jest super ocena 10/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Już się nie da ściągnąć bo dawno nikt nie ściągał i zostało skasowane
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Podoba mi się ładna nowoczesna bryła , zewnątrz też nowocześnie 10/10 A skąd masz te wszystkie rzeczy do pokoju chłopca i dziewczynki i skąd masz szyby?
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ładnie taka stylowa prostota i nie za dużo nawalone.Fajny pomysł na kształt.Ja sama nie umiem zrobić podestu w pomieszczeniu.
10/10 Ostatnio edytowane przez Scarlet : 19.03.2006 - 14:05 |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Co jak co, ale mi też się podoba. Ma coś fajnego w sobie chociaż nie potrafię określić co
Duży plus za nowoczesny kształt bryły.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dom nawe nawet, ale widać że ma w swobie dużo dodatków. A przecież nie sztuka zrobić śliczny dom z masą dodatków z Internetu. Pokój chłopczyka nawet ładny, bo jest jasny. Za to reszta domu ciemna jak w grobie. Pokój dziewczynki nie jest zbyt starannie umeblowany, praktycznie nic do siebie nie pasuje. Ale reszta ujdzie. Daję Ci 6,5/10
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
I wkurza mnie gadanie typu 'zbudować dom z dodatkami jest łatwo' albo 'jak nie umiesz zrobić domu clean to nie umiesz budować' --' |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|