Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.03.2006, 11:30   #11
Mateo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ana01
Super tylko żę ten szary dywan sprawia że jest tak ciemno i ponuro.Ten stół wielki podoba i się bardzo i wogóle jadalnia.
PS a ta sztaluga w pokoju rekreacyjnym jest w jakimś dodatku czy ściągnełeś ją??Odpowiedz
Tak ściągnęłem ją z internetu, niestety nie pamietam strony, ale właśnie daje domek na serwer i zaraz podam wam linka, a ta sztaluga jest w nim spakowana.

edit. LINK do pobrania tego domku

Ostatnio edytowane przez Mateo : 21.03.2006 - 12:13

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2006, 12:49   #12
Annna
Guest

Domyślnie

Bryła - bardzo mi sie podoba a w dodatku ten kolor. Zupełnie jak bym czuła ciepło domowego kominka 10/10

Wnętrze - Ciepła, ładnie dobrane kolory, wszystko się ze sobę komponuje (oprócz dywanu w przedpokoju przy jadalni) 9/10

Ogród - bardzo ładny, trochę rośliności (reszte zajmuje basen i altanka) 9/10

Całość 28/30 (5)

stare 21.03.2006, 15:35   #13
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ten domek jest chyba trochę wzorowany na tym, który pokazałeś w dziale "TS2 Ooo muszę to mieć!"?
Podoba mi się zarówno z zewnątrz, jak i wewnątrz.
Z zewnątrz są kolory, jakie lubię, a do tego skalniaki bardzo fajnie wyglądają. I ten pas kwiatków pod samochodem. Moim zdaniem wygląda to naturalnie, widziałam takie coś kilka razy "na żywo".
W środku ajbardziej podoba mi się korytarz, przedpokój i łazienka. Bardzo ładnie dobrałeś kolory i dodatki. Dywan w salonie trochę ciemny, ale nie wyglada źle. Sypialnia jest bardzo ładna, tylko ciasna.
Uważam, że domek jest bardzo udany, podoba mi się, 8,5/10

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 21.03.2006, 16:44   #14
gruszka.
Guest

Domyślnie

Taaa, domek nawet nawet. Jest kilka niedociągnięć, da się je wybaczyć. Dam 9/10 przyjmując inna skalę niż np. do ocenienia domku Eveline, czy Alii

stare 21.03.2006, 16:56   #15
riannon
Guest

Domyślnie

Domek jest nieźły. Nowoczesny, ale przytulny i miły. Daję 10/10

stare 22.03.2006, 08:20   #16
Margierytka
Guest

Domyślnie

Fasada cacy - Mateo widać , że masz fach w ręku - pooeksperymentuj trochę... Idź chłopie na całość, nie powielaj kanonów.

Naprawdę ładna byłaby kuchnia... Gdyby nie te białe ściany... Trzeba było jakąś cegiełkę... No coś mniej gładkiego dać do tego drewna. Obecnie wygląda jak niemalowana. Sypialnia jest z innej bajki, pomarańczowy dywanik z korytarza - tak, ale w kuchni u Biedaków. I te same zestawy mebli co wszędzie... Wrrrr pokaż trochę siebie. Pokaż, że jestes inny.

Zresztą to moja prośba do wszystkich. Pokazujcie siebie - swoje wizje w swoich domach, a nie powielajcie tego co już było i się przypadkiem sprawdziło.....

stare 25.03.2006, 07:19   #17
Corec
Guest

Cool

Domek super !!!!!!skąd ściągnełeś te kominki???????

stare 25.03.2006, 07:27   #18
Mateo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Corec
Domek super !!!!!!skąd ściągnełeś te kominki???????
kominek w salonie a raczej jego obudowę ściągnęłem z modthesims2, a kominek w jadalni to ozdoba, ale nie pamietam skąd ją mam.

stare 25.03.2006, 18:57   #19
Ona:)
Guest

Domyślnie

Śliczny domek i ładnie urządzony daje 10/10 :*

stare 25.03.2006, 19:11   #20
Nirrti
Guest

Domyślnie

jezu, coś ty zrobił??!!! nie ma oświetlenia przy garażu!!! a jak będą wracać z impry i wjadą na kwiatki? no?! nie pomyślałes?!
śliczne wnętrze ładne dodatki stylowo i no....nowocześnie 10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania