![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Jak mówisz, tylko do jednej parceli nie możesz wejść, ale nie wiem, czy grałeś na niej też na starym kompie? Bo jakiś wadliwy dodatek mógł być wcześniej, a ujawnić się dopiero na tym komputerze, na nowej parceli. (chdzi mi cały czas o pierszy błąd) A co do mebli, które się nie pojawiają, to tylko ściągnięte się nie pojawiają, czy również maxisowe? Bo jeśli ściągnięte, to może lepiej zainstalować sobie jeszcze raz CEP-a? Ale niestety nie wiem, czy to pomoże.
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
po kolei bylo tak:
1.na starym kompie gralem w WB i wszystko dzialalo-dodatki z internetu byly widoczne i sprawne, wszystkie parcele rowniez. 2.na nowym komputerze zainstalowalem Sims 2, NS,NŻ,wgralem swoje dodatki i okolice, ale jeszcze nie instalowalem WB (bo akurat nie mialem plytki) i tez wszsytko dzialalo pieknie 3. gdy juz mialem plytke z WB, zainstalowalem i nagle zaczely sie problemy. Nie moge wejsc na parcele i nie widze wiekszosci mebli z internetu (nic nowego nie wgrywalem, mam wszystko to co na starym komputerze). Gre przeinstalowalem. Wgralem wszsystko ponownie. Niestety problem pozostal. Na starym komputerze nie mialem CEP-a, po prostu nie bylo takiej potrzeby, bo zawsze wszsystko mi dzialalo. Wiec mam takie pytanie: ktory plik trzeba sciagnac i zainstalowac? wystarczy ten pierwszy? http://modthesims2.com/showthread.php?t=92541 |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
a mógłbym prosić o poradę jak to się instaluje?
|
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |