Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.04.2006, 19:03   #11
linkinhay
Guest

Domyślnie

Nowa porcja simek duża lepsza od pierwszej No dobra, ocenka
1. Iza fajnie ci wyszła. Trochę nie trawię tej fryzurki, ale simka niezła. 8,5/10
2. Agnieszka : lubie ten typ urody. Simka ma minimalnie za duże usta Fryzurka i reszta cudna... 9,5/10 (usta... )
3. Justyna : łądna, ale nie widzę w neij nic niezwykłego. Zwyczajna, ale ładna 9/10
4. Marta : nie mam się do czego przyczepić, ale nie lubię za bardzo takich jasnych włosów. Kwestia gustu... Wszystko do siebei pasuje, więc 8/10
I pozdro dla ciebie...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.04.2006, 19:56   #12
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

STARY POST

Ola- wybacz, nie umiem oceniać małych dzieci. Wszystkie mi się nie podobają. Fajny smoczek i ubranko.

Karolina- fajna, fajne duże oczy, tylko nos się trochę odznacza, taki dość szeroki i ciemny, to drugie t chyba wina skina.

Olga- z twarzy nie wygląda jak nastolatka... Niestety w ogóle mi się nie podoba. Nie cierpię tej fryzury, twarz strasznie błyszczy, usta są zbyt wydatne.

Magda- ciekawa, trochę mi przypomina Ewelinę Flintę. Dobrze, że robisz oryginalne Simy, a nie takie zwykłe. Tyle że górna część głowy jest chyba jednak za duża, a dolna za mała i dziwnie to wygląda. Mogłaś odrobinę zwęzić górę albo poszerzyć dół.

NOWY POST

Izabela
- na wstępie u mnei spalona (niestety), bo zasłonięte oko. Twarz jest nawet ładna, podoba mi się, ale nie w połączeniu z tą fryzurą.

Agnieszka- bardzo ładna, makijaż oczu świetnie komponuje się z włosami. Tylko po co ten pieprzyk? Moim zdaniem wszystko psuje...

Justyna
- najładniejsza. Bardzo ładna twarz, fajne usta, oczy, fryzurka, ale jednak brwi odrobinkę za jasne. Ale i tak bardzo mi się podoba.

Marta- ładna, ma u mnie 2. miejsce po Justynie, tylko pieprzyk jest brzydki. :con: Moim zdaniem malutki nad wargą by pasował, a nie na policzku.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 14.04.2006, 13:06   #13
riannon
Guest

Domyślnie

Izabela:
Jest fajna, nie mam zastrzeżeń.
Agnieszka:
Ma jakąs dziwną twarz, to samo Justyna. Do Justyny miałabym jeszcze zastrzeżenie co do fryzury, niezbyt mi sie podoba.
Marta:
Jest chyba najładniejsza, chociaz ja dałabym jej blond brwi.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania