![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nowa porcja simek duża lepsza od pierwszej
![]() ![]() 1. Iza fajnie ci wyszła. Trochę nie trawię tej fryzurki, ale simka niezła. 8,5/10 ![]() 2. Agnieszka : lubie ten typ urody. Simka ma minimalnie za duże usta ![]() ![]() 3. Justyna : łądna, ale nie widzę w neij nic niezwykłego. Zwyczajna, ale ładna ![]() ![]() 4. Marta : nie mam się do czego przyczepić, ale nie lubię za bardzo takich jasnych włosów. Kwestia gustu... ![]() I pozdro dla ciebie... ![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
STARY POST
Ola- wybacz, nie umiem oceniać małych dzieci. ![]() ![]() Karolina- fajna, fajne duże oczy, tylko nos się trochę odznacza, taki dość szeroki i ciemny, to drugie t chyba wina skina. Olga- z twarzy nie wygląda jak nastolatka... Niestety w ogóle mi się nie podoba. Nie cierpię tej fryzury, twarz strasznie błyszczy, usta są zbyt wydatne. Magda- ciekawa, trochę mi przypomina Ewelinę Flintę. ![]() ![]() NOWY POST Izabela- na wstępie u mnei spalona (niestety), bo zasłonięte oko. Twarz jest nawet ładna, podoba mi się, ale nie w połączeniu z tą fryzurą. ![]() Agnieszka- bardzo ładna, makijaż oczu świetnie komponuje się z włosami. Tylko po co ten pieprzyk? Moim zdaniem wszystko psuje... Justyna- najładniejsza. Bardzo ładna twarz, fajne usta, oczy, fryzurka, ale jednak brwi odrobinkę za jasne. ![]() ![]() Marta- ładna, ma u mnie 2. miejsce po Justynie, tylko pieprzyk jest brzydki. :con: Moim zdaniem malutki nad wargą by pasował, a nie na policzku. Pozdrawiam ![]()
#13 |
Guest
|
![]()
Izabela:
Jest fajna, nie mam zastrzeżeń. Agnieszka: Ma jakąs dziwną twarz, to samo Justyna. Do Justyny miałabym jeszcze zastrzeżenie co do fryzury, niezbyt mi sie podoba. Marta: Jest chyba najładniejsza, chociaz ja dałabym jej blond brwi. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|