|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 61.76% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 32.35% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 2.94% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 2.94% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajne fotostory.
Mam nadzieje, że akcja niedługo się rozwinie ![]() Strasznie wredna ta matka, ale nastolatka spoko. I wcale nie ma takiego strasznego nosa ! |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dusia, jeśli nie chciałaś żeby Twoja simka miała taki nos, mogłaś jej zrobić operacje, ale całą rodzine (tak jak mówiła Isi) stworzyć od podstaw.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do fs. Nie! Nie dam linka wstydzę się mojego "pierwszego fs"A moje drugie fs to powiedz mi prawdę tylko że ktoś mi się włamał na konto i tak zakończyłam karierę Powiedz mi prawdę. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 15
|
![]()
W standardzie zaczne od tego co powinno się poprawić
- na 12 obrazku noga nastolatki wchodzi w poduszkę - widac kryształek na 20 i 21 obrazku - nie podobają mi się te obcięte głowy na plakacie - na 23 obrazku widać kawałek nieba "w domu" czyli brak dachu - na 35 obrazku (czyli ostatnim) widać tryb kupowania lub budowania (za oknem) No i teraz do lepsze czyli + - pięknie wyglądają te łezki na ostatnim zdjęciu - fabuła jest w odpowiednim tempie już wiadomo o co chodzi - widać dużo nowych ściągniętych dodatków (lubię jak jest cos nowego) - mi nie przeszkadza że mama jest ładniejsza od córki (ja je rozpoznaję Ocenka ogólna: 8/10
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajny komiks ;-)
Szczerze mówiąc ta laska w tym gotyckim makijażu, serio wyglądała jak strach na wróble, ale nie wiem czy i tak nie lepiej, niż jak jest blondyną ;-P Błędów nie zauważyłam, treść jest ok. No to czekam na 2 odcinek ;-D Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No, ciekawe, co bedzie dalej. Ta baba jest okropna...momentami moja mama ją przypomina... x P Chyba dalej będę czytać (jak nie przegapię).
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No całkiem mi się spodobało. Czyta się lekko i przyjemnie. Temat nie jest wyjątkowo orginalny, ale z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek i wtedy ocenię xD
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Fajnie odcinek i podoba mi.
P.S Wcale nie jest duzy nos!! ![]() czekam na nastepny odcinek Ocenię po 3-4 odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|