![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Nie no, be urazy ale simka jest dla mnie troszkę pospolita. Ta fryzura już dawno mi się znudziła, oczy są trochę dziwne a szminka mi się w ogóle nie podoba. Lecz simka ma fajne rysy twarzy no i.... nie taka zła xD xp
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się z linkinhay- fryzurka już dawno mi się opatrzyła, ale nie przeczę, że jest ladna i pasuje do Simki. Strój? Mi jest znany, ale nie wiem, czy z tego źródła, co trzeba.
![]() ![]() ![]()
#14 |
Guest
|
![]()
1. Super simka, ma śliczną fryzurkę (powiesz skąd?). Ciuszek też superowy. Ogólnie simka b. ładna 9/10
![]() 2. Tak samo jak wyżej 9/10 ![]() 3. Ładna ale ma taką dziecinną twarz, chyba trochę ta fryzura nie pasuje. 8/10 4. O matko, makijaż dla dziecka, jest za mocny, lepiej taki zwykły błyszczyk, niż cała pomarańczowa szmina! ![]() 5. Dziecko ładne, ale coś mi tu brakuje ![]() 6. Bradzo ładna, usta chyba takie trochę rozlazłe ![]() Czekam na nastęone. Pozdrawiam :* |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Wszystkie są jak dla mnie takie jednolite o niezróżnicowanym typie urody. Nawt nie próbujesz zmieniać im karnacji. Moża gdybyś dała zdjęcia z gry to wyglądałyby mniej sztucznie (ale wątpię). Jestem na nie!
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Wg mnie ma za jasne oczy i cień... Powinien byc jakis ciemniejszy. Szminka również nie pasuje
![]() ![]() Ogółem ostatnia - taka sobie. O, ale nie ma już takich wielkich polików za to plus ^^. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Wszystkie są ślicznee ^^'
Ta pierwsze szczególnie ;) Gratuluję. |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
wszystko inaczej wygląda w warsztacie i inaczej tutaj. a tą fryzurę to niedawno znalazłam i pierwszy raz jest użyłam, więc nie wiedziałam, że jest taka 'znana'. |
||
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
7.
![]() ![]() dorosła. 8. ![]() ![]() nastolatka. nastolatka, która za dużo słucha tokio hotel xd nie chcę obrażać ich fanów.. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ta nastolatka mi się nie podoba... Nie lubię tej fryzury i w ogóle... Ma za szeroko rozwarte oczy, zbyt 'gruszkowatą' twarz i w ogóle brzydka. Ale dorosła nie jest zła
![]() Pozdrawiam ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|