![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Foty są fatalne mam nadzieję ,że je poprawisz ...Fabuła wydję się być ciekawa ,a no i czekam na odcinek...Narazie nie będę dawać szczegółowej oceny może tak około 2,3 odcinka...Życzę udanego fotostory...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Oto odc.1. Wiem że zdjęcia były kiepskie bo źle je robiłam. Te tutaj są ładne(mam nadzieję)aha i dzięki za uwagi.Postaram się zrobić to lepiej.No to odc.1:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to narazie wszystko.Odcinek jest krótki ale za to 2 będzie dość długi. Pojawi się za ok.5-6 dni. Zależy mi na dobrej opini więc chcę się postarać.Będzie na co czekać a ja w tym czasie czekam na uwagi!Sorry za krótkie ściany w tym odcinku bo zdjątka robiłam tego samego dnia co zdjęcia do przedstawienia w 2 odcinku będą wysokie ściany! Ostatnio edytowane przez melody13 : 29.05.2006 - 19:38 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Szczerze to może być. Naprawdę nie jest źle. ocenię po grugim odcinku.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nie jest zle napisy raz grube raz ,,chude'' ale wciąga narazie 8/10 podkreslam narazie moze byc lepiej
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
W sumie ,to nie najgorzej,chociaż oprócz oświadczyn blondynki i imprezy u Agaty nie widzę fabuły -.0
Z fotkami już nie jest źle,ale ścianki są niskie. 6+/10 na zachętę. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Jak na 1 raz całkiem nieźle
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Na pierwszy rzut oka, fotki są o niebo lepsze ale... nie ma zdjęcia na którym by nie było niskich ścian!! Toż to okropne oO Nie zapominaj o tym... To dość ważne przy robieniu zdjęć, tak samo jak kryształki czy dymki!
Jak narazie to nie było nic ciekawego... Idiotyczne jest to, że koleś oświadcza jej się przez telefon =P Ja bym takiego z okna wyrzuciła =P Czekam na drugi odcinek. Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakość jest lepsza niż przy przedstawieniu postaci, ale oczywiście niskie ściany przeszkadzają.
![]() Czcionka jest czytelna, najlepiej wygląda ta pogrubiona. Obrazek nr 3 nie ma numerka, ale mniejsza z tym. ![]() ![]() Treść- zwyczajna, nie jest źle, nie jest też super. Po prostu życie rodziny. Wszystko jest w porządku, tylko jak wspomniała ..::CaRmEn::.., te oświadczyny przez telefon były nieco nie na miejscu. ![]() Te dymki bardzo dobrze Ci wychodzą jak na takie robione w Paicie- ja bym tak zgrabnie nie umiała domalować brakujących elementów. ![]() Czekam na następny odcinek i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Teksty i postacie są ok. Mi przeszkadza tylko to, że FS jest o onormalnych simach, ale nie przejmuj się mną
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|