Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.05.2006, 12:52   #11
misiek:)
Guest

Domyślnie

Zdjęcia FATALNE. Zrób cos z tym . Przedstawienie postaci spoko. Ocenie po odcinku. Mam nadzieję, że poprawisz fotki .
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.05.2006, 18:53   #12
M@rtu$ka
Guest

Domyślnie Zdjęcia...

Foty są fatalne mam nadzieję ,że je poprawisz ...Fabuła wydję się być ciekawa ,a no i czekam na odcinek...Narazie nie będę dawać szczegółowej oceny może tak około 2,3 odcinka...Życzę udanego fotostory...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 19:03   #13
melody13
Guest

Domyślnie Odcinek 1.

Oto odc.1. Wiem że zdjęcia były kiepskie bo źle je robiłam. Te tutaj są ładne(mam nadzieję)aha i dzięki za uwagi.Postaram się zrobić to lepiej.No to odc.1:

I to narazie wszystko.Odcinek jest krótki ale za to 2 będzie dość długi. Pojawi się za ok.5-6 dni. Zależy mi na dobrej opini więc chcę się postarać.Będzie na co czekać a ja w tym czasie czekam na uwagi!Sorry za krótkie ściany w tym odcinku bo zdjątka robiłam tego samego dnia co zdjęcia do przedstawienia w 2 odcinku będą wysokie ściany!

Ostatnio edytowane przez melody13 : 29.05.2006 - 19:38
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 19:27   #14
Caro'tka
Guest

Domyślnie

Szczerze to może być. Naprawdę nie jest źle. ocenię po grugim odcinku.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 20:08   #15
~~*AngeL*~~
Guest

Domyślnie No no

Nie jest zle napisy raz grube raz ,,chude'' ale wciąga narazie 8/10 podkreslam narazie moze byc lepiej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 20:16   #16
Darkviolet
Guest

Domyślnie

W sumie ,to nie najgorzej,chociaż oprócz oświadczyn blondynki i imprezy u Agaty nie widzę fabuły -.0
Z fotkami już nie jest źle,ale ścianki są niskie. 6+/10 na zachętę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 20:37   #17
Carina
Guest

Domyślnie

Jak na 1 raz całkiem nieźle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2006, 21:18   #18
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Na pierwszy rzut oka, fotki są o niebo lepsze ale... nie ma zdjęcia na którym by nie było niskich ścian!! Toż to okropne oO Nie zapominaj o tym... To dość ważne przy robieniu zdjęć, tak samo jak kryształki czy dymki!
Jak narazie to nie było nic ciekawego... Idiotyczne jest to, że koleś oświadcza jej się przez telefon =P Ja bym takiego z okna wyrzuciła =P
Czekam na drugi odcinek.
Pozdrawiam, ..::CaRmEn::..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2006, 16:00   #19
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Jakość jest lepsza niż przy przedstawieniu postaci, ale oczywiście niskie ściany przeszkadzają. Ale skoro potem ma nie być, to nie będę się czepiać.

Czcionka jest czytelna, najlepiej wygląda ta pogrubiona. Obrazek nr 3 nie ma numerka, ale mniejsza z tym. Główną wadą jest to, że często nie wiadomo, od którego dymka zacząć czytać. Albo ustaw to tak, żeby było wiadomo i żeby za każdym razem czytało się w ten sam sposób, albo ponumeruj. No i jeszcze jak wcześniej wspomniałam, przydałyby sie spacje po kropkach i przecinkach, bo nie zawsze je dajesz, a wtedy tekst jest nieco "zbity". I te przeciągania w stylu "Prooooooooszę" odrobinę za długie, ale to tylko moje zdanie.

Treść- zwyczajna, nie jest źle, nie jest też super. Po prostu życie rodziny. Wszystko jest w porządku, tylko jak wspomniała ..::CaRmEn::.., te oświadczyny przez telefon były nieco nie na miejscu.

Te dymki bardzo dobrze Ci wychodzą jak na takie robione w Paicie- ja bym tak zgrabnie nie umiała domalować brakujących elementów.

Czekam na następny odcinek i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.05.2006, 16:13   #20
Carina
Guest

Domyślnie

Teksty i postacie są ok. Mi przeszkadza tylko to, że FS jest o onormalnych simach, ale nie przejmuj się mną
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania