![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Mimo, że to twoja pierwsza chata na forum to wyszła nieźle
![]() Nie mam nic do zarzucenia oprócz tapety w salonie... niezbyt pasuje do reszty ![]() No ale jeśli tobie się podoba to OK. A i to autko jest wypasione :d Ocena 8/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
(zaraz rozwale coś jeżeli jeszcze raz wyskoczy mi jakaś durna reklama we flashu -_-")
Nie lubie dziwnowa... Nie podoba mi się ten szpiczasty dach, a jak już się na niego zdecydowałas to trochę lewo wygląda ten ściety nad drzwiami... Bryła domu dosyć ciekawa, ale wnętrze umeblowane tak sobie. Zero własnego pomysłu, można było połaczyć kilka zestawów i uzyskać coś ciekawego a nie ograniczać się do tego co zobaczyło się na stronce... Trochę mi tapety nie pasują do tych mebli... brak mi tutaj duszy, wszytsko jest takie "sztucznawe i sztywne" ![]() daje 6/10. Na na na... |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Sorry, ale szczerze mówiąc nie podoba mi się. Wszystko takie monotonne... A bryła taka zwykła, nieciekawa i brzydka. Jedyne co mi się podoba to ten pokój z różowymi meblami, choć i tu jest dużo brzydkich rzeczy.
Ocena: 3/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Moja ocena 100/12
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dziex, za miła ocene!! =)
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Domek mi sie podoba,a najbardziej lazienka i to różowe lustero. Jesli mozesz to dasz mi link do niego?A ocena ogólna to 9,5/10.
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Wiesz nie pamięta skąd ściągałam to lusterko... jak znjade to dam =) Dziex
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No fajny ten domek. Najbardziej spodobało mi się lustro z serduszkami oraz samochód
![]() ![]() ![]() Ocena: 6/10 Ostatnio edytowane przez Żyrafka : 06.08.2006 - 16:07 Powód: Tytuł |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
dom mi sie podoba 9/10 ale powiedz mi jedno jak robisz ze meble sa krzywo ustawione jakims kodem czy cio??
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|