|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba wam się mój komiks? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 52.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
8 | 32.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 8.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 4.00% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 4.00% |
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
I oto nadszedł moment na opublikowanie już 4 odcinka mojego komiksu!
![]() ![]() ![]() Życzę przyjemnej lektórki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ze względu na to, że cały komiks nie chciał mi się wczytać, dalszy cię w następnym poście...) |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że wam sie podobało. Co do tekstu po "simowemu" jest to pewien alfabet z gry, który zapożyczyłam. Jeżeli ktokolwiek zauważył, to nawet w miarę swobodnie można te "simowe" słowa wypowiedzieć! Piąty odcinek nie sądzę żeby miał jakieś ogromne opóźnienia. Liczę na wasze komentarze i dziękuję za przeczytanie 4 odc. QBBDi! |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Super!!! Jest extra!!! Dawaj next odcinek!!!
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
kiedy bedzie następny odcinek
??? |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Cześć wszystkim czytelnikom! Zamieszczam kolejny odcinek mojego komixu. Jako plakacik moja twórczość "wspaniała"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na wasze komentarze i dzięki za przeczytanie Odc.5 ! Ostatnio edytowane przez AlexS@ndra : 07.10.2006 - 20:18 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Gratulacje!!! Naprawdę świetne FS, bardzo mi się podoba!!! Przeczytałam wszystkie 5 odcinków, i uważam, że są fantastyczne. Jest bardzo orginalne, i polubiłam bohaterów. Szczególnie Quisti...
![]() ![]() ![]() Super... 1O/1O Czekam na następny odcinek!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Jest naprawde super! Świetne fotki, teksty, fabuła... gratuluje talentu! :tu: :tu:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Dzięki za oceny, może niezbyt liczne, ale jakieś... Prace nad kolejnym odcinkiem wciąż trwają, więc nie mogę podać ostatecznego terminu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
no supcio ten komiksik!Jednak nie wszystkie chmurki mogłam odczytac w całości,bo zdjecia zbyt długo się ładowały iniektóre zdania niezbyt mi się podobały.Dlatego daję 7/10,ale i tak ten komiks jest super!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|