![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto moje pierwsze Fotostory... Piszcie czy się podoba!
Samotność w realu ![]() Imie:Amber Nazwisko ![]() Wiek: 17 lat Rodzina: Matka Oliwia Przyjaciele: Nanny Whitlon Sympatia: Brak, podkochuje się w Jacku Moon Wróg: Anna May Hobby: Internet, telewizja, Play Station itp. ![]() Imie: Nanny Nazwisko: Whitlon Wiek: 17 lat Rodzina: Rodzice i brat Tom Przyjaciele: Amber Offy i Jack Moon Sympatia: "Romanse są dla frajerów" Wróg: Anna May Hobby: Zabawa ![]() Imie: Tom Nazwisko: Whitlon Rodzina: Rodzice i siostra Nanny Przyjaciele: Mark May Sympatia: Podoba mu się Amber Wróg: Jack Moon Hobby: Komputery ![]() Imie: Jack Nazwisko: Moon Rodzina: Rodzice Przyjaciele: Prawie wszyscy Sympatia: On sam Wróg: Whitlonowie Hobby: Uroda ![]() Imie: Anna Nazwisko: May Rodzina: Rodzice Przyjaciele: Polly i Lolly Sympatia: Brak stałej, podoba się jej Jack Wróg: Amber Offy i Nanny Whilton Hobby:Udawanie wiecznie pokrzywdzonej UWAGA!!! NIEDAJCIE SIĘ ZMYLIĆ ONA TYLKO UDAJE NIEWINIĄTKO!!! Odc. 1 (Strasznie krótki) ![]() Poniedziałek. Podwórze szkolne. Nanny i Amber rozmawiają. - Matko, Nanny, spóóóójrz na Jack`a! Jest taki przystojny! - Amber jak co rano przyglądała się JAck`owi, przystojnemu brunetowi z 3a - Patrzy na nas! Patrzy! Boże, Nanny, dobrze wyglądam? ![]() - KOBIETO!!! Nie wariuj, to tylko facet! - Nanny ostudziła zapał koleżanki - A po za tym... - ...Romanse są dla frajerów. - Skończyła ruda. - Za każdym razem mi to powtarzasz! - No, no, Wiewiórka chyba nie myśli, że jakiś facet się nią zainteresuje? Przecież nikt jej nie zechce!- Tym tekstem przyjaciółki zostały powitane przez Annę May, "Wiecznie pokrzywdzoną" dziewczynę z ich klasy - ![]() - A skąd wiesz? - Odparła Amber - Daj spokój! Nikt o zdrowych zmysłach nie umówiłby się z tobą nawet na randkę internetową! - Anna postanowiłe, że zepsuje dzisiaj cały dzień Amber - Z taką... wiewiórą? - Ty... Ty... - Amber była już mocno zirytowana - Ja? - Spytała niewinnie Anna - Ty Barbie jedna! - Ruda idiotka! - Pusta lala! - Pomarańczowa świnia! - Wyperfumowana ropucha! - Dziewczęta, proszę przestać, albo zostaniecie ukarane! - Eee... To tylko profesorek-mądralek, czyli Mister Ignacy. Za mistera mógłby go uznać chyba tylko niewidomy i głuchy! Podoba się? Wiem, że krótkie, ale jutro dam 2 odcinek! Ostatnio edytowane przez Mirpul : 31.08.2006 - 12:33 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|