![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się tylko bym popracował nad grafiką np: bez tych klejnocików,bez chmurek,ze ścianami itp.
Ale podoba mi się ![]() ![]() Czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Super fabuła, bardzo wciągająca. Tylko jakość zdjęć niska. Błędów ortograficznych nie narobiłeś, tylko zjadłeś wyraz: zamiast pojechali na wschód, napisałeś pojechali wschód.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czemu ale nie podoba mi sie
- błędy ortograficzne -tytuł - jak przedstawiasz postacie to powinieneś to zrobić jeden za drugim a nie ze sie czyta i później widzi sie nowa postać -grafika nawet dobra ale trochę dziwne te zdjęcia No nic czekam na drugi odcinek i mam nadzieje że to poprawisz ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Czekam, czekam, czekam, czekam na drugi odcinek! Czekam czekam na drugi odcinek. Podoba mi się:
-Fabuła -Tytuł nawiązuje do urządzenia. -Pomysł Nie podoba mi się: -Przedstawienie postaci postaraj się je przedstawić za jedym razem. OCENA: 9/10 Bravo! :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To na fotosiku spróbuj. I daj ten kolejny odcinek! Kod na kryształki znajdziesz w poradnikach. Edit: Dragon ty to dodałeś w marcu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To naprawde długo robisz te fs ... |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dragon-ostatnio aktywny 20 maja!
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Czy podoba wam się klasyczne przedstawienie postaci? Mi nie...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hm... No to moje uwagi:
*Prawie na każdym zdjęciu widać kryształki- ale rozumiem, że taka jest natura simsów. *jestem przewrażliwiona na punkcie ortografii, ale przecież nie każdy musi być ortografiomniakiem, nie ![]() *Ogólnie mnie to nie ciekawi, ale każdy ma inny gust, nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Hm...
DATA? -____- |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |