![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Baaaardzo mi się podoba ogród. W środku też ładnie. Nie podoba mi się pierwsza łazienka. I w niektórych pomieszczeniach jest tak... pusto.
Ogród: 10/10 Bryła:9/10 Niby taki zwykły klocek, ale jakoś ładnie to wygląda. Wnętrze: 8/10 Razem:9/10 ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
O bryle powiedział bym że jest "standardowa", nic nie zaskakuje a tym bardziej zachwyca. Za bryłe dałbym 4/10
Wnęcza, tutaj jest juz lepiej. Całkiem ciekawy pomysł z zielonymi odcieniami, pokój jest taki "świeży" , chociaż kolory troche się zlewaja. Kuchnia jest bardzo przeciętna, za dużo w niej chłodu. Zauważyłem, że masz dendencje do pakowania kwiatów jeden obok drugiego, nawet fajnie to wygląda - ale troche tego za dużo masz w całym domu. najbardziej podoba mi się salon, tutaj prawie wszystko pasuje do siebie i ma swój styl. Sumując 4/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
mam pytanko :] dasz link do ściągnięcia ??
![]() |
![]() |
#15 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
niestety nie bo nie mam już tego domu miałem format kompa i zostały mi tylko zdjęcia
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Swietny dom ! 10/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się z zewnątrz. Trochę nowoczesny, ale bez przesady, to lubie. W środku może być, choć mogłoby byc lepiej. Nie podoba mi się ten zielony pokój, bodajże salon. Za dużo zieleni, dodatki powinny być w innym kolorze, ale ogólnie piękny domek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|