![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam napisać Fotostory, bo zmotywowało mnie kilka chistoryjek i komiksów z tego działu.To jest moje pierwsze fotostory więc bardzo bym prosiła, abyście mnie tak ostro nie oceniali.No to zaczynamy.Mam nadzieje, że będzie się wam podobało oceniajcie w skali od 1-10
![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() Cześć!Jestem Carmen Sweedi mam 24 lata.Mieszkam w Lazurowej Promenadzie(20 km od Miłowa). W tym roku skończyłam studia na kierunku aktorstwo. Moim marzeniem jest zostać sławną piosenkarką.Myślałam, że moje życie jest głupie i nudne, aż do tego dnia.Doskonale pamiętam ten dzień. 30.06, lato.A było to tak. ![]() -Ale nudy!Niewiedziałam, że po studiach będzie tak ciężko znaleść prace.Aurelia tam znalazła a ja wciąż nie moge. Wiem co mi poprawi chumor!Zakupy!-muwiłam sama do siebie. Ledwo wyszłam, a już się ściemniło. -Cholera!Ja to mam pecha!Nie lubie jeździć po nocach tak daleko!A Miłowo nie jest wcale tak blisko! ![]() -Jutro o godzinie 19:30 w Klubie ,,Galaktyka'' wystąpi przed państwem piosenkarka Hilary Duff!Bilety można rezerwować na stronie www.klubgalaktyka.sim. Serdecznie zapraszamy!A teraz piosenka Hilary Duff ,,With Love''-mówił prezenter w radiu. Hmmm...to fajnie.Jak wróce to zarezerwuje te bilety-pomyślałam. Na miejscu kupiłam troche ciuchów i od razu chumor mi się poprawił. ![]() O!Nawet plakaty powywieszali.Mam nadzieje, że bilety jeszcze będą.Tak czy siak wracam do domu. ![]() No dobra bez obijania.Musze zamówić sobie bilet zanim ich zabraknie.Uff..ostatki zamówiłam, ale miałam farta.Kurde co mi się tu włączyło?! ![]() To jest tajna strona jakiegoś gangu.Eno!Logować się trzeba?!No tak fakt.Takto by policja by sobie mogła wszystko czytać. Jeśli chodzi o hakersto to mnie nauczył taki chłopak co się we mnie zakochał.Ciekawe czy coś potrafię?O weszło!O nieeee!Tylko nie to.Ten gang chce jutro w klubie zabić Hilary Duff.Nie pozwole na to.Przyjade wcześniej i ją uprzedze. Następnego dnia wieczorem. Oto ten klub.Nigdy tu nie byłam.Nawet fajnie tu. ![]() -Proszę o bilet.bez biletu nie wpuszczam-oznajmił ochroniarz -Prosze oto on-powiedziałam dając mu bilet -Dobrze zgadza się.Życzę miłej zabawy-odpowiedział i oddał mi bilet Ok.Teraz musze za kulisy. ![]() -Przykro mi.Nie może pani tam wejść-oznajmił następny bodyguard -Ale ja muszę tam wejść i ostrzec pannę Duff.Grozi jej niebezpieczeństwo!-odpowiedziałam niemal krzykiem -Niestety nie moge pani wpuścić-odpowiedział Chech go szlak trafi! Hmm...nawet ładna ta babka.Może jak ją wpuszczę to się ze mną umuwi!Mike ty to masz głowe-pomyślał sobie ochroniarz -Dobrze.Wpuszczę cię, ale pod jednym warunkiem-powiedział po chwili i się uśmiechnął -Jakim?-odpowiedziałam zanipokojona -Umuwisz się ze mną-powiedział Zatkało mnie.Ale jeśli od tego zależy życie gwiazdy to niech będzie. -Ok.To jest mój numer telefonu.Zadzwoń-powiedziałam i dałam mu karteczke z moim numerem komórkowym. ![]() Musiałam szybko biec, bo miałam coraz mniej czasu. -Panno Hilary!Muszę panią ostrzec!-wbiegłam i zaczęłam niemalże krzyczeć. ![]() -A ty to kto?Kto cię wogóle tu wpuścił?!-powiedziała zbulwersowana gwiazda -Chcą panią zabić!Nie może pani wystąpić!-powiedziałam -No jasne odrazu mnie zabiją!Wynoś się, albo wezwę ochronę.-groziła mi -Przepraszam, ale to dla pani dobra-powiedziałam i psiknęłam jej gaz usypiający Przebrałam się i wyszłam na scenę.Tłum krzyczał i klaskał, a ja zaczęłam śpiewać.Niemogłam uwieżyć.Wreszcie występowałam na scenie! ![]() Po występie byłam szczęśliwa.Nareszcie mogłam wystąpić przed tak liczną publiką.Przebrałam się i pojechałam do domu. W klubie ![]() -Czemy jej nie załatwiłeś?!-powiedział jeden gościu -To nie była ona!-odrzekł drugi -Następnym razem ją załatwimy nie martw się! -Tylko, że szef będzie zły W domu -No nareszcie zdjęłam tą potworną perułkę!-powiedziałam sama do siebie ![]() A tu nagle zadzwonił dzwonek do drzwi. -Już otwieram!-krzyczałam Za drzwiami stała młoda kobieta.Miała blęd włosy uczesane w dwa jaby koki.I niebieskie oczy. ![]() -Dzień dobry.Przyszłam w pewnwj sprawie.A tą sprawą jesteś ty! Co się stanie w następnym odcinku? Co chciała to pani od Carmen? -Jakie zabójstwo planuje gang? Czytajcie następny odcinek! ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|