![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Musisz go/ją
![]() Ostatnio edytowane przez domsim : 09.09.2007 - 09:33 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
musisz sie z nim zaprzyjaznic ..isc do niego tam gdzie spi...ale jak ja mu naprawilam wszytsko on sam do mnie przyszedl...wiec spojrz dokladnie czy wszytsko masz naprawione ;]
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
taaak voodoo jest przydatne
#15 |
Guest
|
![]()
jaka kupa z tym voodoo.
jade na tą wyspe gdzie jest ta wiedźma i naprawiam jej wszystko i ona idzie spać ,później wstaje i sie tak jakby zacina stoi w miesjcu i nie moge z nim nic zrobić ,nie ma żadnych opcji ;// a ta wógle to sa 3 rzeczy do naprawy nie? |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
jest telwizor ..mikrofala..ta zmywarka ...w lazience wanna..i wieza stereo to chyba wszystko....ja skolei mamproblem z tym duchem pirata od samego czesc mnie nielubi hmm
|
![]() |
#17 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Z tym piratem wystarczyło u mnie opowiedziec żart i opowiedziec o wakacjach ,a potem już mogłem sie u niego uczy śpiewac :smirk: A po nauczeniu juz z nim nie gadałem. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
A mnei denerwują wycieczki .Jak miałąm na szlaku natury ,zaznaczylam złą odpowiedź ,moje simsy ciagle sie drapia .Kiedy im to przejdzie ?
|
![]() |
#19 |
Reputacja: 14
|
![]()
mi przeszło po b. krótkim czasie, wystarczyło, aby caly czas mieli zajecie ^.^
A co do tego spiewającego pirata: ja mu mogłam jedynie opowiedzieć dowcip ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
a j na piraata poluje .Tak przychodze ze sie pojawie ,kiedy do niego ide ,znika .
Co mozna znaleźć w kajucie kapitana ? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|