![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek fajny. Według mnie w łazience nie pasują te szafki z niebieskim elementem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Te kafelki niebieskie (?) w lazience nie pasuja.
No coz. Domek z przodu wyglada dosyc ubogo, a tu w srodku taka niespodzianka. Jestem zaskoczona. Domek jest przepiekny 9,5/10 |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz nie zachwyca. Ubogi ogród. W środku za to jest mnóstwo nie wykorzystanej przestrzeni. Poaz tym lepiej wszystko by wyglądało bez tych lustrzanych podłóg.
Cytat:
|
|
![]() |
#16 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mnie nie zachwycił(ale i tak jest lepszy od moich "dzieł"), ale wewnątrz jest ładnie.Nie podoba mi się kilka rzeczy, które już wcześniej wymieniono.Fajna kolorystyka. 7/10
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mi się podoba, szczególnie wnętrza, ale powiedz jak zrobić taki efekt, że woda z basenu jest jaby jaśniejsza i wszystko się w niej odbija, jakiś hack??
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pozwole sobie rowniez skomentowac Twoje dzielo :shifty:
Ogrod Wlasciwie to nie ma co oceniac, poniewaz ogrod praktycznie nie istnieje. Dzialka jest niewielka i pewnie chcialas uniknac "zagluszenia" bryly domu przez roslinnosc, jednak kilka umiejetnie dobranych krzewow na pewno by nie zawadzilo. Brak ogrodu - brak oceny. Bryla Prosta i czytelna, podoba mi sie polaczenie cegly z farba oraz dach opadajacy na patio z tylu domu. Razi natomiast brak oswietlenia przed budynkiem, drzwi wejsciowe przypominajace okno oraz pusty fronton (nie liczac kilku doniczek). W kategorii "Urokliwe i maleńkie domki" - 6/10. Wnetrze Domek jest urzadzony bardzo przytulnie, odcienie czerwieni, brazu i drewno tworza przytulna atmosfere, ktora niestety psuje skutecznie lustrzana podloga. Nadaje ona elegancki wystroj, ale moim zdaniem przesadzilas kladac ja w calym domu (salon i sypialnia az sie prosza o puszysty dywan ![]() Duzy plus za umiejetny dobor kolorow i wrazenie przestrzeni w tych niewielkich pomieszczeniach. 6/10 Razem 6/10 Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 30.09.2007 - 01:31 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|