Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.09.2007, 11:59   #11
juice

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: "Red Apple" - small residental for 1-2 sims

Ładny domek. Tylko mi nie pasują kafelki w kuchni. Mogłaś dać parkiet który jest w sypialni. 9/10.
juice jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.09.2007, 14:43   #12
olusiak

Reputacja: 10

Domek fajny. Według mnie w łazience nie pasują te szafki z niebieskim elementem ale tak to ok. Czekam aż dasz go do ściągnięcia
olusiak jest offline  
stare 26.09.2007, 17:00   #13
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: "Red Apple" - small residental for 1-2 sims

Cytat:
Napisał Joce*
Moniiia - z forum sims2design
Castaway - postaram się dać do ściągnięcia w tym tygodniu, narazie mam zbyt dużo nauki. Myślę, że wymaga jedynie Imprezy (jeżeli nie masz jej, moge Ci spakować bez grilla). Ale i tak domek zawiera mnóstwo nieredystrybucyjnych dodatków, które będe musiała usunąć.
Dzięki Ale jakbyś mogła je zastąpić czymś równie ładnym Mam impreza ale nie zainstalowane :] Spakuj bez grilla . Jeszcze raz dzięki

Sakebi.~
Castaway jest offline  
stare 27.09.2007, 16:09   #14
weeraa
Guest

Te kafelki niebieskie (?) w lazience nie pasuja.

No coz. Domek z przodu wyglada dosyc ubogo, a tu w srodku taka niespodzianka. Jestem zaskoczona. Domek jest przepiekny 9,5/10

stare 27.09.2007, 16:34   #15
IgaAnne
Guest

Z zewnątrz nie zachwyca. Ubogi ogród. W środku za to jest mnóstwo nie wykorzystanej przestrzeni. Poaz tym lepiej wszystko by wyglądało bez tych lustrzanych podłóg.
Cytat:
Napisał Darlene
Ten stoliczek brązowy z kwiatkiem jest okropny.
I zupełnie nie pasuję.

stare 27.09.2007, 16:57   #16
marandile

Reputacja: 14

Cytat:
Napisał IgaAnne
W środku za to jest mnóstwo nie wykorzystanej przestrzeni.
Uwierz mi, że ten domek jest dosyć zapchany, tylko chciałam stworzyć wrażenie przestrzenności i mając wciśnięty TAB i robiąc zdjęcia przytrzymałam minus na tej klawiaturce po lewej. To optycznie 'wydluzylo' zdjecia, ale np. między komodą w syp. i łóżkiem jest jedna krateczka różnicy albo w salonie w przejsciu salon-kuchniojadalnia tez jest jedna krateczka, a sam salon ma dlugosc 5 kratek na 4 nie licząc tych półek z książkami.
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline  
stare 28.09.2007, 14:08   #17
Greenlyme
Guest

Z zewnątrz mnie nie zachwycił(ale i tak jest lepszy od moich "dzieł"), ale wewnątrz jest ładnie.Nie podoba mi się kilka rzeczy, które już wcześniej wymieniono.Fajna kolorystyka. 7/10

stare 29.09.2007, 14:38   #18
Gacia90
Guest

Domek bardzo mi się podoba, szczególnie wnętrza, ale powiedz jak zrobić taki efekt, że woda z basenu jest jaby jaśniejsza i wszystko się w niej odbija, jakiś hack??

stare 29.09.2007, 17:38   #19
IgaAnne
Guest

Cytat:
Napisał Joce*
Uwierz mi, że ten domek jest dosyć zapchany, tylko chciałam stworzyć wrażenie przestrzenności i mając wciśnięty TAB i robiąc zdjęcia przytrzymałam minus na tej klawiaturce po lewej. To optycznie 'wydluzylo' zdjecia, ale np. między komodą w syp. i łóżkiem jest jedna krateczka różnicy albo w salonie w przejsciu salon-kuchniojadalnia tez jest jedna krateczka, a sam salon ma dlugosc 5 kratek na 4 nie licząc tych półek z książkami.
Rozumiem. Ale ja oceniam domy po tym co widzę na screenach. Jeżeli naprawdę jest tam tak jak piszesz, to już sie nie czepiam o przestrzeń.

stare 30.09.2007, 00:13   #20
haughton

Reputacja: 10

Pozwole sobie rowniez skomentowac Twoje dzielo :shifty:

Ogrod
Wlasciwie to nie ma co oceniac, poniewaz ogrod praktycznie nie istnieje. Dzialka jest niewielka i pewnie chcialas uniknac "zagluszenia" bryly domu przez roslinnosc, jednak kilka umiejetnie dobranych krzewow na pewno by nie zawadzilo. Brak ogrodu - brak oceny.

Bryla
Prosta i czytelna, podoba mi sie polaczenie cegly z farba oraz dach opadajacy na patio z tylu domu. Razi natomiast brak oswietlenia przed budynkiem, drzwi wejsciowe przypominajace okno oraz pusty fronton (nie liczac kilku doniczek). W kategorii "Urokliwe i maleńkie domki" - 6/10.

Wnetrze
Domek jest urzadzony bardzo przytulnie, odcienie czerwieni, brazu i drewno tworza przytulna atmosfere, ktora niestety psuje skutecznie lustrzana podloga. Nadaje ona elegancki wystroj, ale moim zdaniem przesadzilas kladac ja w calym domu (salon i sypialnia az sie prosza o puszysty dywan Zmienilbym szafki w lazience na inne, w cieplejszym kolorze i powiesilbym cos w kuchni na scianie.
Duzy plus za umiejetny dobor kolorow i wrazenie przestrzeni w tych niewielkich pomieszczeniach. 6/10

Razem 6/10

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez haughton : 30.09.2007 - 01:31
haughton jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania