![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wczoraj zachcialo mmi sie cos zbudowac. Postanowilam wiec zrobic domek ktory pasuje do mojego charakteru - taki zrobiony specjalnie dla mnie. Ludzie czasem mowia na mnie ze jestem dziwna, obgaduja za plecami.. Moze ten domek nie dokladnie wyglada tak jak bym chciala, ale nie jest zle. Pasuje do mnie. Jakbym miala tam zamieszkac to bardzo chetnie
![]() Bryla nie jest zadziwiajaca, ale to dlatego ze ja bym nie chciala mieszkac w czyms co przypomina kolorowa strukture z klockow lego. Zawsze wole to co proste, bo proste jest piekne Jak tylko wchodzi sie do domu, widac jadalnie, a na prawo od wejscia znajduje sie kuchnia. Przez okno, widac stad kawaleczek kuchni :smirk: Z gory xD Kuchnia Kuchnia z gory bo na poprzednim malo widac I jeszcze raz kuchnia Widok ''zza'' na salon ![]() Living room ![]() Taki kacik do pracy - ja zawsze robie wszystko na podlodze, dlatego nie ma biorka na komputer ![]() Jeszcze I tu macie widok na telewizor :shifty: (nie podoba mi sie to zjecie, wydaje sie puste) Biale drzwi prowadza do lazienki Jesli nie zauwarzyliscie, w kuchni jest drabina ktora prowadzi na gore. Drabina a nie schody bo ja lubie drabiny ![]() Za tymi bialymi drzwiami jest sypialnia. Lozka pilnuje armia dobrze wytrenowanych figurek i pluszakow xP I jeszcze widok na caly partner zeby nie bylo (na pietro chyba nie trzeba bo tam tylko sypialnia ![]() Wole dowiedziec sie co zrobilam zle, a co dobrze, wiec oceny w numerach mnie nie interesuja. Z gory dziekuje ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:20 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|