|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Oko³o 50 z³ a moze nawet i 44 z³. By³o o tym mówiione tutaj,przeczytaj ca³y temat to sie duzo dowiesz Ps. ja tego nie kupie! wole sobie sciagnac choinke i jemio³e z modthesims.pl |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Tak... ale o ile siê nie mylê rzeczy z modthesims nie maj± przypisannnych czynno¶ci (ewentualnie "Ogl±daj"), a z choink± ze ¶wi±tecznej edycji bê± powi±zane jakie¶ interakcje.
Ja to kupiê xD Ju¿ za tydzieñ... nie mogê siê doczekaæ xD |
|
|
|
#3 |
|
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
Nareszcie oddzielny dodatek po¶wiêcony ¶wiêtom. Czeka³am na niego ju¿ od The Sims 1 i wreszcie siê pojawi³. Rok temu próbowa³am nawet zrobiæ simom wigiliê za pomoc± ¶ci±gniêtych dodatków, ale to nie to samo
tylko jest trochê drogi - 45 z³otych za zaledwie 30 - 40 przedmiotów ale trudno.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Czy ten dodatek ju¿ wyszed³? Bo jako¶ ani widu, ani s³ychu, a 18 mia³ byæ. Jak kto¶ ma niech za¿uci screenami
.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam The Sims 2 Swieta. Znalaz³am choinke,renifery,petardy...ale na niektorych zdjeciach widzialm ze sa Zimne ognie... i szukam i znalezc nie moge!!!! pomozcie mi.. bardzo mi na tym zalezy gdzoe one sa?????????????????????????
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Zobacz -> ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Kurna!
ile to kosztuje? Sorry bo nie jestem w temacie - ban-komp ;( Jakie sa plusy a jakie minusy?? |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Justa - wielkie dzieki :*
|
|
|
|
#9 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
Plusy : Wg mnie. sa fajne swieteczne rzeczy. Fajerwerki,petardy,zimne ognie... Miko³aj przychodzi w Nowy Rok ;> Jest nowe danie : Ciasteczka ¦w. Miko³aja. Ba³wany Choinki Skarpety Renifer jako ozdoba Kilka rzeczy na hallowen... Ubranie Sw. Miko³aja Ubrania dla Pani Miko³ajowej ;> Minusy : Chyba tylko to ze nie ma sniegu... |
||
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
a czy jak np. zainstauje NOCNE ZYCIE to ten dodatek swieta bedzie tez w nocnym zyciu? czy tylko w Na studiach?
|
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|