|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się zbytnio salon i łazienka, ale kuchnia i balkon są po prostu rewelacyjne.
Szczególnie jestem pod wrażeniem estetyki i kształtu bryły. Wszystko jest umieszczone dokładnie, bez zbędnych przestrzeni. Kolory skłaniają do reflekcji o wiośnie, jak już sama nazwałaś dom. Ogromnie chciałabym, żeby nastała już wiosna! Podsumowując, naprawdę chciałabym zamieszkać w takim gustownym domku. :smirk: Nic zbyt wielkiego, ani pełnego przepychu. Po prostu skromny i ładny dom. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ojej.
Świetny domek. Jestem pod wrażeniem. Dawno nie widziałam tak dobrze wykonanego clean'a (biorąc pod uwagę, że dawno wogle nie przeglądałam i nie oceniałam domków ![]() Wszystkie dodatki wydają się do siebie pasować. Tylko nie podoba mi się połączenie tych dwóch biórek i chyba jeszcze czegoś ![]() Hah niech ci będzie 9,5/10 No. Pozdrawiam, Adrasteja :* |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
coś pięknego...a można mieć taki domek u siebie?
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Można, można
![]() Niedługo dam do ściągnięcia. Jakby została tam rodzina [bo chcę dać z meblami] wystarczy, że wprowadzicie swoją, a moją wprowadzicie i usuniecie. Przepraszam za kłopoty. Właściwie nie wiem, bo formacik mam kompa, na którym mam Simsy i nie wiem, czy się zapisze :/ Pozdrawiam, proszę może jeszcze o jakies komentarze...? |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niesamowite!To pierwszy domeQ, który naprawdę mi się spodobał. Wszystko tak pasuje i wogóle strasznie mi się podoba. Masz talent dziewczyno mówię ci to.
Ocena Końcowa: 100% / 100% |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kurczę. Obawiam się, że nici z domku.
Po formacie usunęły mi się wszystkie parcele, w tym też ta. Teraz jest tylko na zdjęciach ![]() Pozdrawiam, dziękuję za tyle miłych komentarzy. Nawet nie wiedziecie, jak fajnie, kiedy komuś się coś podoba ![]() Dziękuję ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To chociaż powiedz skąd wzięłaś taką fajną szklaną podłogę
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Błyszcząca podłoga jest ze strony murano.com [?], ale nie można już jej ściągnąć.
Podłogę przesłałą mi na maila pewna osoba. W dziale: Gdzie mogę to znaleźć - The Sims 2 jest temat o błyszczącej podłodze. Poszukaj, może poproś, aby Ci ktoś wysłał ![]() Pozdrawiam, olliss. Cieszę się bardzo, że Wam się podoba ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek na medal. Dobrze dobrane kolory. 9/10
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|