| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Ja też bym chciała w takim zamieszkać...  

Ale zdecydowanie nie podoba mi się bryła...Takie wielkie domiszcze... Tak, to jest zdecydowana wada, no, ale: wyposażenie, urządzenie w środku, ogród i ta bossska plaża są śliczne... :-)
		 | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

Zgadzam się: za duży. Ale biorąc pod uwagę umeblowanie- cud, miód i maliny!

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Nie wszystko mi się w tym domku podoba, ale ten klimat, normalnie aż się rozmażyłam  

, odrazu zachciało mi się cos w tym stylu w simach stworzyć, ale biorąc pod uwagę, że mi się to nie uda...nie mogłabyś go czasem dać do ściągnięcia?A moja ocena to 9/10  | 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Odniosłem wrażenie, że jest to jedna z Twoich gorszych prac. 

Porównując Twoje poprzednie prace a tą daje 3/10  | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Domek nie zły, ale niektóre były lepsze. Rażąca jest bardzo żółć w salonie i gabinecie. Bryła tez taka sobie. Bez ostatniego piętra byłoby lepiej. Lecz jestem pozytywnie zaskoczona pokojem dziecka, a prawie spadłam z krzesła jak zobaczyłam plażę. 8/10

| 
| 

| 
		#6 | ||
| 

Reputacja: 14 

| 

Cytat: 

Cytat: 

Każdy ma lepsze i gorsze dni ![]() Wiele osób napisało, że dom jest zbyt duży. Dom faktycznie jest duży, nawet bardzo, ale wyobraźcie sobie bogatą, wyniosłą, uwielbiającą luksus i siebie Panią Lenę, jak mieszka w małym domku i nie ma gdzie ćwiczyć jogi :laugh: Następnym razem wybiorę do prezentacji jakiś mniejszy i skromniejszy domek, bo rzeczywiście, pośród tych, które pokazałam tu na forum przeważają duże i bogato urządzone wnętrza. Dziękuję wszystkim za poświęcony czas na oglądanie, czytanie i pisanie odpowiedzi  

OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22  | 
||
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Jak dla mnie to za duży. Nie lubię dużych przestrzeni, najlepiej jak jest zagracone  

Ale mimo wszystko wydał mi się bardzo przyjazny. Może nawet bardziej niż pani Lena xD Podobał mi sie styl w pokoju chłopca. W pierwszej chwili czułam się jak w oceanie. Bardzo pomysłowe ;] pozdrawiam.  | 
| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

Hmmmmm to od początku : 

Bryła... no comment kolor taki bladawy okien mało :/ ogródek taki dziwny i te schody z tyłu O.o "Na podwórku w lekkim letnim wietrze kołyszą się różnego rodzaju palmy" Lol   Pierwszy pokój (niebieski) całkiem całkiem Żółty taki nie ciekawy zdjęcie dziwnie wykadrowane i ta klataka z papugami ![]() Kuchnia przeciętna Łazienka bardzo podobna do innych z twoich domków (o ile się nie myle) Sypialnia to samo co kuchnia zwykła Druga przeciętna Pokój chlopca : Pokój jest w tym elektrycznym zielonym i te gloniaszcze elementy   idź mi z tym !   Trzecia łazienka nie podoba mi się A dalej ogród który komentowałem na początku Ogólna ocena 5/10  | 
| 

| 
		#9 | |
| 

Reputacja: 14 

| 

Cytat: 

Pierwszy pokój (niebieski) całkiem całkiem. - w tym domku nie ma niebieskiego pokoju   To jest korytarz.Oczywiście szanuję Twoje zdanie, ale jeśli chodzi o okna, nie uważam, aby było ich za mało. Przecież od strony plaży, niemalże pokrywają całe ściany. Łazienka jest podobna do innych łazienek z moich domków, ze względu na konieczność używania mebli niezbędnych w każdej łazience. Poza tym, wydaje mi się, że jednak się różnią. Jeśli masz wątpliwości, obejrzyj jeszcze raz inne moje domki, ze szczególnym zwróceniem uwagi na łazienki. Ja obejrzałam i zauważyłam, że jedynie w domu rodziny Macierzanka zastosowałam kafelki tego samego rodzaju, lecz w innym kolorze i ułożeniu. Sypialnia to samo co kuchnia zwykła Druga przeciętna Pokój chlopca : - wynika z tego, że w domu są dwie sypialnie plus pokój chłopca. Możesz wyjaśnić, o jaką "drugą" sypialnię Ci chodziło? Pytam, ponieważ w domku nie ma drugiej sypialni, jest sypialnia rodziców i pokój chłopca. i te gloniaszcze elementy - chodzi o rybki na ścianie, czy o lampkę w kształcie meduzy? Dziękuję za wypowiedź  

OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22  | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

Chodziło mi o całokształt tego zielonaszczego pokoju  

| 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |