![]() |
#11 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Całkiem nieźle podoba mi się i to bardzo Najbardziej mi się spodobał zewnątrz ta oszklona ściana a w środku jedyne co mi nie pasuje to ta tapeta w salonie ale to tylko mały minus reszta jest OK . Daje 9.2\10
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Od frontu wygląda jak modernistyczny dom (trochę to psują te okna z tyłu). Wnętrze fajne (kuchnia mogłabybyć lepsza, ale nie jest tak źle) - zazdroszczę odblaskowych płytek!!! Może byś wysłał ;] ? Zdjęcia ci trochę nie wyszły, uważaj z bryłą (wybaczam, bo to remont). Z całą odpowiedzialnością daję 9/10!!!
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest super! Sama bym chciała się do niego wprowadzic
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Naprawdę ładny. Wewnątrz tak ciepło, jasno, a zarazem nowocześnie. Bardzo ładnie ci to wyszło :] Daję 9/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
domek jest ok... zwyczajny ale fajny
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mi się podoba i z zewnątrz i wewnątrz 10/10
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie
![]() Salonik – ładny i schludny. Jadalnia – miła i przytulna. Kuchnia – faktycznie niewiele widać, ale prezentuje się dobrze, choć bez rewelacji. Sypialnia – wszystko mi się podoba, tylko ta podłoga nie jest zbyt przyjzazna dla intymności sypialnianej ![]() Pokój gościnny – całkiem przyjemny. Łazienka – jak to łazienka, typowa ![]() 7/10. |
![]() |
#18 |
Reputacja: 22
|
![]()
Domek z zewnątrz bardzo ładnie wygląda-chodzi o bryłę. Wg mnie nie pasuje ogród bo jest taki hmm.. zarośnięty, nieuporządkowany. Nie jest brzydki tylko po prostu nie pasuje do domku.
W środku podoba mi się tylko sypialnia i łazienka. Inne pomieszczenia też nie są złe ale ja zmieniłabym ściany np. w kuchni. |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny.
Podoba mi się sypialnia. Skąd masz te łóżko jeśli oczywiście można wiedzieć ?! |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ładny i ciekawy, przytulny domek
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|