![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hmm ^^ To ja też dam coś co ostatnio zrobiłam xD
1. Tu jest sukienka dla mężczyzn w stylu Shiro loli (mesh nie mój, ale częściowo przerobiłam 'alphę', tzn. wzbogaciłam ją w koronki xD) Tekstury zrobiłam sama, używając małych kwadratów tekstur z różnych ubrań. *uznała że sim ma niezbyt wyjściową twarz i że go nie pokaże z bliska xD* ![]() 2. Niebieskie ubranko J-rockowe - Visual Kei. Mesh tradycyjnie nie mój, ale wykonałam drobne zmiany w 'alpha' i dodałam takstury. Mesh kapelusza nie mój, jednak dodałam tekstury. Makijaż został ściągnięty. Kiedyś ten sim miał mój makijaż, ale zatracił się, kiedy pokopałam w simsach i trzeba je było wgrywać od początku V.V (zdolności xD) ![]() ![]() 3. Kolejne ubranko rodem z Visual Kei, tyle, że czerwone, chyba nie muszę pisać, że nie robiłam do niego meshy, tylko zmieniałam 'alphę' i tekstury ^.~? ![]() ![]() 4. Tutaj mamy japońską Yamambę xD Tak mnie kiedyś natknęło ^^ - Ubranie nie jest moje, ściągnięte z modthesims.com - Mesh włosów ściągnięty, ale tekstura moja - Makijaż zrobiłam ja - a pierdołki we włosach ściągnęłam ^^ ![]() ![]() 5. I zwyczajny japoński chłopak -> ^^ Ubrania nie są przeze mnie zrobione (dlatego go nie pokazuje xD), jedynie gogle zrobiłam sama^^. Sima również ^.~ ![]() Ostatnio edytowane przez Harajuku Drama : 19.12.2007 - 06:41 Powód: zapomnienie xD |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|