|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No więc, zaczynając od początku:
Bryła mało ciekawa... Zwyczajny klocek. Ogród z przodu mało urozmaicony i nie podoba mi się kolor skrzynki na listy. Taras również nieco ubogi. Salon jest przytulny, ale ciasny. Drzwi też nie pasują do ogółu. Kuchnia zbyt nowoczesna. Użyte za dużo metalu. Powinnaś dodać trochę drewna, ewentualnie jakieś elementy dekoracyjne. Krzesło przy stole, jak już ktoś ładnie powiedział, jest do bani. Straszne... Pokój mały, nieco zagracony, ale przytulny. Łazienka mi się podoba. Kafelki, trochę drewna, nawet elementy roślinne. Powinnaś zmienić ustawienie mebli w salonie, żeby nie dawały wrażenia ciasnoty. Daję 6/10 pkt. Pozdr. |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Trochę pustawo w salonie,ale tak ogólnie jest super. Daje 9/10
.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Bryła jest zwykła, nie lubię tych okien- za bardzo przypominają mi pierwszą część The Sims, pozatym są trochę tandetne. A już napewno nie pasują do małych, parterowych domkówbez fundamentów.Ogrodu praktycznie nie ma. W środku napchane- lubie takie domki ale bez przesady. Wnętzre jest nudnawe, kuchnia wieje chłodem. Sypialnia jest beznadziejna. Zwykłe ustawienie mebli i tyle. A... zapomniałam jeszcze o tym "czymś" co miało być gabinetem. Moim zdaniem, próbowanie zrobić na siłę gabinetu w tak malutkim domku jest baaaarzdo złym pomysłem. Łazienka to poprostu komplet mebli ściągnięty z internetu i ustawiony aby było. Rzut mi się nie wyświetla. Ogółem: nic specjalnego 4/10
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie widzę zlewu w kuchnii, gdzie???? O.o
Jest ładny, przytulny. |
|
|
#6 |
|
|
dMickey13 w kuchni jest zmywarka
hehe
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bryła – mała, skromna – podoba mi się
Jasne, nie ma jakiegoś specjalnego przepychu, czy przesadnej oryginalności, ale ja akurat lubię ten klimat. Tylko te okna rażą :/Salon – na zdjęciu pierwszym – bardzo ładnie się prezentuje. Jest przytulnie i miło. Na drugim jednak dostrzegam pewną surowość... Kuchnia – nic specjalnego, nie porywa. Sypialnia – schludna, aczkolwiek mało przytulna. Może to za sprawą kolorów? Łazienka – ładna i przyjemna. Mogłabym taką mieć ![]() Ogółem 6,5/10. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Teraz ja. Zacznę od tarazu. Jest, nie bede owijac w bawełnę, brzydki. Nie podobają mi się drzwi w środku i jak już wspomniała koleżanka Sheep-y -OKNA! 5/10
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
ładne meble w łazience ;D domek ogólnie też spoko, taki malutki
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek. Muszę się czepić tylko okien.Rzeczywiście nie pasują. Achaa, i skąd ściągnąłeś firanki z sypialni?
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|