![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powtarzam pytanie: To ma być żart?
Jedyne co mi się w tej "Willi" podoba to jeziorko. Pomiszczenia za duże, za mało mebli. Okropny dach. Tyle mogę powiedzieć. Jeszcze te małe zdjęcia... 1/10 za jeziorko. Ps. Bardzo słabo. :con:
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez kotek23 : 02.02.2008 - 09:16 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jak ktos juz daje dom na forum to niech ten dom będzie przyzwoity.
To nie dom tylko kanciasty kloc z kupą mebli w środku. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Hmmm. W Egipcie się sprawdzi.
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Aaaaa.... !!! <co to jest>? 1/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
ZAl... zle.. 0.10
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ech, kto by chciał w tym mieszkać? Biedni simowie. Tak wyglądał mój pierwszy dom w The Sims kidy nie umiałam tego robić. No ale w dwójce? Ona oferuje więcej możliwości budowy itd. Wielkie pokoje i "dwie rzeczy na krzyż". Mam nadzieję że się poprawisz i będzie lepiej i tego ci życze.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
po stylu zdjec wypatrzec kompletnie nic nie idzie . nie rozumiem pprostu jak taki koszmar idzie wsadzic ... rozumiem ze ty taje robisz ja takie no ale bez żartów ja daje 0,01/10 .. przykro mi xd ale działka jest az za duza na moje oko !
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Świeci tu pustką. Nic do siebie nie pasuje. 0/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A mnie się podoba
![]() Widać, ze miałes jakiś pomysł i próbowałes zabawić się formą, a nie tylko zbudować "milusi i śliczniusi domek", który dostanie same 10 ![]() Moze do końca Ci nie wyszło, ale za odwagę podniose Ci średnią i pierwszy raz ocenie kogos tymi idiotycznymi ocenkami: 100/100 ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dom za duży, za pusty, byle jaki, brak ogrodu.
Proponowałabym Ci budować mniejsze pomieszczenia, dawać więcej mebli, obrazów, zrobić ładny ogród, a przynajmniej, żeby były jakieś kwiaty i krzaki. Ocena: 1/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|