![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
W bryle dach mi się nie podoba i że nie ma prawie ogródka.W kuchni chlebak wszedł w ściane.W salonie nie podoba mi się dywan wygląda jak stuczny i kanapa w ścianie.Pierwsza łazienka może byc.W drugiej noe podobaja mi się kolory ścian i podłóg.
W sypialni nastolatki nie podoba mi się wycieraczka pod krzesłem.W sypialni mogłes dac łóżko na środku a nie naścianie.Weż rób zdjęcia nie z tak bliska bo ja nie widze całego pomiszczenia. ocena - 4,5/10 pzdr. B.B |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
niestety nie wczytały mi się wszystkie zdjęcia, ale z tych które widzialam, wnioskuję, że masz talent.
I bryła mi się podoba :-) Jedynie, co przeszkadza to wystające poza ściany meble (kanapa i fotel). no i mogłabyś robić zdjęcia nie w trybie budowania, bo straszne są te kratki na trawniku, a ogródek też by się przydało upiększyć :-) Ogółem 7/10 Ostatnio edytowane przez Björk : 08.05.2008 - 21:03 Powód: Wczytały mi się jednak zdjęcia za drugim podejściem |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
zdjęcia się czasem nie wczytuję, ale po odśieżeniu strony powinno być ok
![]()
#14 |
Guest
|
![]()
Robisz pardzo piękne domki,aż bym chciała w którymś zamieszkać 100/10
@olliss: Skasowałam trochę zer, ludzie, opamiętajcie się z nimi, ok? O.o Ostatnio edytowane przez olliss : 08.05.2008 - 20:59 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
8/10 nie ktore zdjecia nie chca mi sie pokazac
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
nie no fajnie...
8/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bryła jest porażająca, mogłabyś sie bardziej przyłożyć 1,1/10, w środku podobają mi się kuchnia i salon, może jeszcze sypialnia, ale pokój nastolatki mimo kolorów dosyć dobranych w ogóle mi się nie podoba.Ogólna ocena-4/10
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ładny ja bym chciała w nim zamieszkać i to jak najbardziej
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
9,5/10 Fajny
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
śliczne 10/10 mam 1 pytanie skąd wziołaś/łeś te meble
pozdro wszystkim Ostatnio edytowane przez Ilona-Milka-simka : 08.06.2008 - 15:29 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|