|
![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Z daleka wygląda trochę jak toaleta publiczna
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, w środku są nieładne schody... Ogólnie 6,5/10
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi sie. ale moze zaczne od poczatku?
1. bryla jest beznadziejna, zero pomyslu i oryginalnosci. a to zielone wokol niej, to ma byc ogrod? wyglada jak busz, ale wlasciwie jest ciekawe. kolor scian i dachu do kitu. 2. tu juz jest lepiej, ale strasznie pospolicie. napackane, naustawiane, widze dodatki z neta czego nie trawie. dywan nie pasuje za bardzo. 3. lazienka, cala zieloniutka. nawet, nawet. ale to chyba za duze okno jak do lazienki ^^'. 4. ladne szafki, ale nic procz tego. zupelnie nie moj styl. chyba pozowalas/es na oryginalnosc, a efekt jest mizerny. 5. strasznie ciemno i buro. dywan zrobiony z podlogi, widac od razu. wiecej lamp po lewej sie juz nie dalo wcisnac?... 6. i tu by bylo jeszcze, gdyby nie podloga. niektore rzeczy sa git, ale wg mnie wiekszosc beznadziejna. |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła w porzadku, Tylko za mało zdjęć..nie widac za bardzo grodu. piękna łazienka.
![]() ocena: 8/10 Pozdr.
#5 |
|
![]()
Nawet, nawet...
7/10 ![]()
#6 |
|
![]()
Bryła jest okropna,
ale w środku jest pięknie. Czyli jak to mówią `liczy się wnętrze` ^^
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny. Nie podobają mi się szklane schody. 9,9/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ogród ok, ale bryła strasznie mi się nie podoba
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wewnątrz jest bardzo ładnie ale straszna bryła...
8/10 ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
taki elegancki
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |