![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
http://rissa-styles.tevalon.de/conte...ry/14/51/1/20/ tutaj sa te wlosy,ktore szukasz i to 100% za darmo.
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Dusiaczek995 dzieki za linka,strona jest kapitalna,jak znasz jeszcze jakies linki o podobnej tematyce,to bylabym Ci wdzieczna
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
O Raon niewspominając, gdzie redystrybucja jej dzieł jest całkowicie zabroniona. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Mysle, że jak ta strona byłaby 'nielegalna' już by jej dawno nie było. W końcu ktoś poinformował by Raon i Rose.
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Númenessä : 09.04.2008 - 08:04 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
A myślisz, że one dużo mogą zrobić? Nie zaskarżą, bo więcej z tym zachodu niż pożytku. Pobieranie opłat za swoje prace jest nie fair, ale udostępnianie czyichś prac bez pozwolenia jest również nie fair. Zauważ, że również na tym forum, nie można udostępniać plików w ten sposób.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() Cytat:
Kiedy stamtąd ściągałam trzeba było coś zaakceptować i wyczytałam (dobra w angielskim to nie jestem, więc to tylko było pat zdań) że mesh i rekolory są moje (mesh and recolor by me) jakoś tak. Więc może autorzy się zgodzili
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Na stronie Raon wyczytałam, że nie zezwala się na redystrybucję, żadnych plików. Myślisz, że specjalnie dla niej zrobili wyjątek? Sądzę, że ani Peggy ani Rose nie zezwoliły na redystrybucję swoich płatnych plików, bo jaki byłby sens. Dziewczyna sądzi, że jak ściągnęła coś z PSMBD to już autorzy nie mają, żadnych praw do bądź co bądź plików na którymi poświęcili swój czas i zdolności. Nie powinni pobierać opłat, ale szacunek im się należy.
|
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() Cytat:
A co z autorami plików? Przecież strona za nich nie decyduje, więc mogli pozwolić na dodanie ich dodatków na inną stronę.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Nie rozumiem...
|
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() Cytat:
Autorzy np. fryzur mogą zezwolić na 'wzięcie' jego fryzury na inną stronę. Strona raczej o tym nie decyduje tylko autor ![]() Jaśniej nie umiem tego wytłumaczyć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|