|
|
#12 |
|
Guest
|
Bardzo ładny
Ja też myśle jak narazie aby coś przebudować bo simsy mam od 2 dni ... wiec sciagam dodatki aby je troche wzmocnić wiec podasz zkąd ściągłaś kuchnie,i sypialnie ? :* prosze :* 10/10 Pozdr. od Sheby
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Jejku dzięki!! Nie spodziewałam się takich ocen
![]() Sheba: Kuchnia jest CHYBA z ModTheSims2, sypialnia jest tu: http://www.pimp-my-sims.com/selectio...oom/index.html Mój drugi dom w budowie
|
|
|
#14 |
|
Reputacja: 10
|
Super!Ten dom bardzo mi się spodobał po przebudowie.Jest w nim mniej miejsca, co mi bardzo odpowiada.Moja ocena: 10/10!
|
|
#15 |
|
Guest
|
Dzieki :* kisss
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
nie ma za co
![]() co tak mało ocenek???
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Ładne, ja jednak zmieniłabym ustawienie kanapy i telewizora...I wykorzystała tą przestrzeń za domem 8/10
|
|
|
#18 |
|
Reputacja: 10
|
Szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś lepszego.
Zachwycona szczególnie nie jestem. W bryle nie zmieniłaś nic poza oknami i płotkiem- trudno, ja staram się nie oceniać brył. Ogrodu nie ma, ale to też jakoś przeżyje, tylko to pokrycie terenu mnie przeraża. Mówiąc najkrócej wewnątrz szaro, buro i ponuro. Mało elementów dekoracyjnych, mało maxisa, brak włączonego oświetlenia - to bardzo przytłacza. Wszystko jest tu tak dopasowane, że aż monotonne. Nie ma ani jednego elementu przykuwającego wzrok, przełamującego rutynę. Nie widzę biblioteczki, co moim zdaniem jest poważnym niedociągnięciem. Ściany w łazience wyglądają, jakby wylano na nie asfalt... 4/10 |
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Mnie się ta przebudowa bardzo podoba. Ocenka 10/10
|
|
|