|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]() Bryła wygląda jak jeden wielki kloc. Buduj mniejsze bryły z jakimiś ciekawymi kształtami (nie chodzi mi tu o jakieś dziwaczne budowle, ale chociaż niewielka bryła w kształcie litery "L" to jakaś mała odmiana...). Działka również jest za duża. Jak już wspomniał/a moja poprzedniczka/poprzednik buduje za duże pomieszczenia, w których świeci pustkami. Przykładem jest salon. Jedno wielkie pomieszczenie wygląda jak hala. Poza tym można odnieść wrażenie, że kolory gryzą się ze sobą. Np. moim zdaniem ciemna podłoga (aż tak ciemna) nie pasuje do żółtych ścian, ani do zielonej kanapy. Musisz bardziej zagospodarować przestrzeń. W dużym pomieszczeniu nie wystarczą dwa fotele i telewizor. Możesz też porobić (tylko nie za dużo!) małe kąciki. Np. do gry na pianinie. Dawaj też więcej kolorowych(!) obrazów. Na ścianach widnieją tylko czarno-białe fotografie w ciemnych ramkach. Przydałyby się też rzeźby lub chociaż więcej kwiatów. A hol moim zdaniem jest niezbędny :smirk:. No ale już chyba zaczynam zbaczać z tematu. Zastanawiam się jeszcze, po co aż trzy kanapy w różnych miejscach? Wystarczy jedna kanapa z fotelem, kominkiem na przeciwko i telewizorem. Barek na środku pokoju to też zły pomysł. Barek mogłaś umieścić, gdzieś w kuchni, w kącie. W sypialni jest ciemno. Pomyśl, czy chciałabyś spać w ciemnych, jakby nieoświetlonym miejscu? Bo ja nie. Mogłaś dać jakąś jasną tapetę w pastelowych barwach. No i znowu czarno-białe obrazy (co prawda to sepia, ale...)! Cieszę się, że chociaż pościel jest jasna. Niepotrzebne jest też posłanie psa w sypialni. Moim zdaniem kapitalnie nadawało by się do holu. Zwierzę miałaby blisko do dworu i w ogóle byłoby mu lepiej
![]() ![]() Ocena: 3/10. Wskazówka: Porób projekty domów na kartce lub w jakimś programie graficznym. Np. w Paincie. Ostatnio edytowane przez Númenessä : 18.04.2008 - 13:59 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Okropność.. bez oceny.....
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie najlepszy, pustawo 3/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bryła mi się nie podoba, wnętrze też nie jest zbyt ciekawe, daję 5/10
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
4/10 bez oceny opisowej.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pusto, za ciemno w kuchni, zapal światła. Ładny ogród. Daje 4,5/10.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właściwie dom mógłby nawet ujść, gdyby nie ten olbrzymi dach... Rozumiem, że te krzesła w ogrodzie zostały po imprezie weselnej?
Natomiast podoba mi się kuchni i ogólnie dobór kolorów... no i ogródek (oprócz tych krzeseł też niczego sobie :-) Tylko dach strasznie mi przeszkadza więc tylko 4/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
o matko!!!!
3/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Straszne-za duże pomieszczenie, niedobrane kolory, ogród-szkoda słów, bryła-wygląda...no nie powiem lepiej bo się załamiesz.Ogólnie ocena 2/10.Widziałam gorsze domy na forum.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Za dużo wolnego miejsca a ogółem domek mi sie nie podoba ... 4/10 na zachętę
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |