![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A i jeszcze jedno , z jakiej stronki masz tą kuchnie ?
Bo jest bardzo ładna;] |
![]() |
#13 |
Reputacja: 9
|
![]()
Chcialam przypomniec,ze o wszystkie dodatki/meble/skini i podobne pytamy sie w dziale Gdzie moge to znalesc,tutaj tylko oceniamy domki
![]()
#14 |
Guest
|
![]()
I jak zwykle kolejny, b.ładny i dopracowany dom w Twoim wykonaniu. Jednakże nie pasuje mi ta skrzynka i kosz, tak ee. na środku 'wejścia' do domu. ^^ ja bym to gdzieś w bok dała, hehe.
Ocena: 10/10 |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
łazienka jest urocza;D
dom ciepły i przytulny dobra, to może się rozpiszę?:shifty: bryła: kształt ma ciekawy, jednak dach chyba za wysoki .. kwiatki fajnie przy niej zrobione, tylko ile z tym roboty ^^" podlewanie itd.;d kuchnia: szafki (blaty) są cudowne *ślinotok* (tak przy okazji, gdzie można takie dostać?;>) nie podobają mi się firanki.. a ten dywanik przed lodówką to już w ogóle ![]() `jadalnia`: sympatycznie, choć trochę pustawo. tam kącie te zabawki.. realistycznie, nie zaprzeczę ![]() `przedpokój`: jeśli to w ogóle przedpokój ^^" trochę pusty, ale w sumie co by do niego dać..;d kącik: można odpocząć..mhrr cudo xd łazienka: tak jak pisałam, urocza:] zielony taki optymistyczny. najfajniejsze pomieszczenie ![]() sypialnia: niezbyt przypadł mi do gustu chodniczek, generalnie jest ok jeśli zależy na cyferkach: 9/10 (nie ze względów technicznych, a raczej zważając na gust, jakby nie patrzeć - każdy ma inny :p)
#16 |
Guest
|
![]()
Dobrze przepraszam to się już nie powtórzy , miejmy nadzieję
![]() Pozdrawiam Natalia.;] |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
10/10
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Natalka1238 i
zanetka89- sorki ale tymczsowy mam zanik muzgu ![]() A innym dziekuje za takie śliczne ocenki ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
mi też się podoba...A jaki jest kod...Na takie coś jak widziałam ta,, że miśki są wszystkie obok siebie? Możesz mi podać ten kodzik??? Co do domku jest świetny oczywiście 10/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Koornela- nie. zdecydowanie to nie ten kod na obnizenie dachu ;/ a co do kodu to pewnie
![]() boolProp snapobjectstogrid false ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|