![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz, z zewmatrz domek nawet ładny, tylko bryła taka klockowata. Nie pasuje mi salon, którego właściwie nie ma tylko kanapa i telewizor umieszczone w przejściu. Mam jeszcze zastrzerzenia do sypialni. Ta tapeta jest za jaskrawa i nie pasuje do mebli.
Daję 7/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na zewnąntrz nie za ładny w środku pusto ale ładne tapety. W łazience ta toaletka ni w pięć ni w dziewięć. Reszta OK. Ocena 5/10
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Zobaczyłam zdjęcie bryły i pomyślałam, że to będzie kolejny ładny dom, aczkolwiek rozczarowałam się na wnętrzu. Gdy patrzę na te zdjęcia, czuję przygnębienie, smutek, pustkę w tym domu, zupełnie tak, jakby ktoś go opuścił. Na szarych, ponurych ścianach nie ma nic, oprócz telefonu. Kuchnia może byłaby i ładna, gdyby dodać jakiś obraz, kwiatki. ;] W sypialni, moim zdaniem, podłogi nie pasują do tapet.
Co do nazwy - kompletnie nie pasuje do wnętrza domu, ale jeśli spojrzeć na bryłę, to owszem. ;] Popracuj jeszcze ^^. Ocena: Mam teraz szczególnie dobry humor, więc nie będzie liczbowej oceny. ;] PS. W Twoim drugim domu na forum miałaś taki sam kolor bryły... |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
No cóż niestety 1/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|