![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
aby pobrac komode trzeba kliknac na zdjecie
ona ma duzo opcji: 1-mozna miec wszystkie zlote rangi z OFB 2-mozna kupic ubrania nie wychodzac z domu 3-zmienic wyglad naszego albo innego sima,ktory jest na naszej parceli 4-przebrac naszego albo innego sima 5-nie wiem jak napisac,ale mozna podniesc wszystkie umiejetnosci na maxa 6-no i najwazniejsze-zmienic imie i/lub nazwisko |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Można też zmienic nazwisko za pomocą takiego specjalnego obrazu ściągniętego z neta.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
To dzięki za wszystkie rady ale chyba skorzystam z komody
![]() Ale Ola jak możesz to daj mi link jeszcze do tego obrazu ![]() Ostatnio edytowane przez karolina583 : 07.06.2008 - 16:22 |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 11
|
![]()
Krystek175 ostatni raz ostrzegam, zebys nie pisał dwóch postów pod rząd i nie zaśmiecał forum.
na czerwono, bo masz chyba problemy ze spostrzeganiem rzeczy napisanych na czarno.
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
A na tej szafie na które polecenie trzeba kliknąć żeby zmienić nazwisko bo jest po angielsku?
Proszę pomóżcie bo bardzo mi zależy Ostatnio edytowane przez karolina583 : 07.06.2008 - 16:17 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
http://www.simchaotics.net/Files/Mer...tiPainting.htm
Tu link do obrazu. Podnosi też umiejętności, potrzeby, aspirację, zainteresowania, szczeble kariery itp. ![]() EDIT Powinna być opcja "Rename Sim", spróbuj kliknąć z lewej strony obrazu na początek ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 07.06.2008 - 22:17 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dzięki za link
![]() A która z tych opcji na obrazie to zmień nazwisko? Ostatnio edytowane przez karolina583 : 07.06.2008 - 19:46 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ilona...co do tej komody to jak ją ściągnęłam to mogłam simom z miasta zmienić tylko ubranie codzienne a już piżamy,bielizny wieszchniego itp. nie mogłam ;/
jest cos innego?zebym mogła zmieniac ubrania simom nie moim czyli tym co już były stworzone przez maxisa?(czyli np.:tekla dalej;magdalena nietoperz.) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|