![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki
![]() Wziąłem sobie do serca wasze słowa, postaram się poprawić, a później dam domek do ściągnięcia, byście mogli sobie wszyscy pokraść dodatki, które wam się spodobały ![]() ![]() Ale zasilam się głównie Sims2Design, TheSimsResource, ModTheSims2, XMSims i paroma małymi stronkami, których nie pamiętam. Pozdrawiam, liczę na więcej ocen. Jeszcze raz dzięki! |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
A pamiętasz z której strony ściągałeś dom ;] strasznie mi na nim zależy.
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest genialny, jedyne co mi się nie podoba to zimne kolory w łazience9chyba już ktoś o tym wspomniał) Ocena: 10/10
pees: kiedy dasz do ściągnięcia |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ruika - dom jest z pimp-my-sims.com ;]]
|
![]() |
#16 |
|
![]()
Bryła, mimo że nie Twoja jest bardzo ładna - prosta i skromna a jednocześnie miła dla oka. Szkoda, że nie pokazałeś jej w dzień. Jedyne czego mi brakuje w jej otoczeniu to kilka dodatkowych, niewielkich roślin.
Duży plus za wnętrza - żywe kolory i nowocześnie zaaranżowane pomieszczenia. Szkoda, że tak niewiele zdjęć - przyjemnie ogląda się to, co urządziłeś. Podoba mi się zwłaszcza połączenie kuchni z salonem, za to łazienka wydaje mi się trochę za chłodna - głównie przez pokrycia ścian, które wygladają jak betonowe. Ogólnie - niezła robota. ![]() P.S. Przy dawaniu domu do ściągnięcia upewnij się, które dodatki możesz załączyć, bo ja tu widzę trochę niedystrybucyjnych obiektów. ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
śliczny w moim guście podobaja mi sie drzwi
|
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fajny, ale bryła nie do końca do mnie przemawia...
Ocena 7/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
I jak tu ocenić skoro juz wszystko zostało powiedziane???
Jednak spróbuję: - łazienka - nie podoba mi się ściana, wygląda na taką niedokończoną i wg mnie lepiej pasuje do garażu (chociaż nie do twojego ![]() - sypialnia - zielone zasłony - nie jestem w stanie stwierdzić, ale wydaje mi się że tam jest łazienka i zasłony są do niej a nie do sypialni. Do reszty już się nie mogę przyczepić (chyba, że ta szafa na przedpokoju, ale ktoś mnie uprzedził w argumentacji - może niekoniecznie przemawia do mnie lustro, ale np. komoda) Najbardziej podobaja mi się bordowe zasłony w sypialni i budzik ![]() Dom ogólne super. Czekam na dalsze projekty i oczywiście ściągnę sobie ten domek jak już będzie można ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 10.06.2008 - 12:38 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|