|
|
#12 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Już rady udzielono.
![]() Ale wtrące swoje trzy grosze i wyjaśnię dlaczego tak jest ![]() Czas Wolny ma te funkcje "majsterkowania" przy sprzętach, ustawia simom aspiracje i hobby... całkowicie zmienia zachowania gry, więc najlepiej instalować go na końcu... miałam tak z IKEA, że musiałam odistalować CW, zainstalować Ikea i z powrotem CW, bo inaczej sprzęty IKEA były niekompatybilne z CW. Czyli błąd twórców ![]() Aha - a skoro i tak musisz odinstalować to przy okazji zaktualizuj grę łatkami - naprawią dużo błędów, a sam CW ma ich bardzo sporo... Ostatnio edytowane przez Björk : 25.08.2008 - 22:03 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Dzięki Wam
Ale znowu się chrzani. Odinstalowałam wszystko, teraz instalowałam od początku, ale po zainstalowaniu pierwszego albo drugiego dodatku wyświetliło się 'You are running the wrong version of The Sims 2. Try running . instead'I tak jest za każdym razem, kiedy włączam... Z którejkolwiek płyty. Ostatnio edytowane przez Yoitsdomka : 26.08.2008 - 09:11 Powód: nie chciałam dublować postów |
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Hm..spróbuję przetłumaczyć: Masz w napędzie złą wersję The sims 2.Spobuj ponownie.instalacja" Czy jakoś podobnie
![]() A usunęłaś wpisy z rejestru?Jak się nie usuwa wtedy gra"pamięta",że jest ten dodatek i go nie instaluje,tylko chce uruchomić
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
^^' A co to wpisy z rejestru? XD
A w dodatku teraz nie chce mi odinstalować podstawy, bo mówi, że mam jakieś dodatki i je najpierw muszę odinstalować -.- Ostatnio edytowane przez Yoitsdomka : 26.08.2008 - 09:20 |
|
|
|
#16 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Hejka kliknij START > Uruchom > wpisz regedit w tym co się otworzy Edycja i Znajdź wpisz sims i usuwaj większość rzeczy, które Ci wyskoczy
![]() AHA - OSTROŻNIE!!!! Grzebanie w rejestrze może się skończyć unieruchomieniem skutecznie komputera ![]() musisz po prostu bardzo intelegentnie usuwać tylko, to co dotyczy gry the Sims 2... |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|