![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dawno nie widziałam prezentacji , która robiłaby takie wrażenie !
Ogród jest przepiękny , jak wycięty z realnego życia ! Z zachwytem podziwiam umiejętnie dobraną roślinność , pokrycie terenu i co dla mnie ogromnie ważne - zastosowanie dekoracji . Stworzyłaś klimat , który uruchamia wyobraźnię , działa jak pokusa .... Jak miło byłoby usiąźć w " winnicy " , zerwać winogrono i rozkoszować się lampką wina ..... Nie jestem zwolenniczką nowoczesnego stylu , ale zawsze mu ulegam , gdy wnętrza są ładne i ciepłe . Tak jest w tym przypadku ! W pomieszczeniach panuje idealna harmonia . Bardzo ładne zestawienia kolorystyczne . Najbardziej podoba mi się salon i kuchnia . Znowu podkreślę użycie dekoracji ! Zastosowałaś dużo ozdób , ale w tak umiejętny sposób , że wszystko do siebie pasuje , a całość dzięki temu zyskała realny charakter . Z całości prezentacji wynikają sugestywne odczucia , które czynią całość bardzo rzeczywistym obrazem . ![]() Ostatnio edytowane przez cerastes : 06.10.2008 - 19:50 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jestem pod wielkim wrażeniem... Dom cudny! Szczególnie spodobały mi się sypialnie, mają taki... charakterek! nic dodać nic ująć... 10/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dom robi wrażenie
![]() ![]() ![]() ![]() Masz zdolności z niecierpliwością będę czekała na kolejne Twoje projekty ![]() Moja ocena: 10/10 Pozdrawiam |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
świetny projekt.
Naprawdę. Mi najbardziej przypadła do gustu łazienka nr 2. Jest śliczna , tak jak i inne pokoje w tym domku. Normalnie aż chciałabym mieszkać w takim domku. Szkoda , że nie idze ;/ ;p |
![]() |
#15 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jest bardzo ładny. Skąd masz ten winogron w kąciku kiperskim? (Powinienem sobie zmienić nick na wyzyskiwacz a nie na Dominic) 10/10 bo nie widzę błędów i podoba mi się.
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Może dałbyś ten dom do ściągnięcia?? <prosi>
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Prze-pię-kny!
Majstersztyk w najmniejszym calu. ;-) Ma specyficzny, urokliwy klimat, tak mi się skojarzyło, z jakimś małym francuskim miasteczkiem... Na początku trochę mnie raziło to przejście z 'mroków' salonu do bardzo jasnej kuchni, ale w sumie nawet ona ma swój urok, niby meble nowoczesne, a jednak całość taka tradycyjna. Zielona sypialnia jest wręcz genialna, aż chce się wejść i powylegiwać na łóżku... A, no i świetne pokrycia terenu, wyglądają bardzo realistycznie. Z zewnątrz nie komentuję, bo aż żal męczyć klawiature ;p - uwielbiam tak 'napakowane' ogrody, acz urządzone ze smaczkiem. Brawo, brawo, brawo! |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dominic Winorośl pochodzi ze strony woodforsims.de
Woltuwa Nie mogę udostępnić domu do pobrania, ponieważ uniemożliwia mi to ustawa o prawie autorskim (część dodatków pochodzi z serwisów płatnych). Pozostali użytkownicy Dziękuję za wspaniałe oceny. Pozdrawiam |
![]() |
#19 |
|
![]()
Dom jest genialny. *umarłem* Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
To jest po prostu cudeńko.
W życiu nie widziałam takiego domku. Wygląda jak prawdziwy. Malutki, przytulny, cieplutkie barwy. Wszystkie ładnie ze sobą połączone ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|