![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
CEP służy do poprawnego działania recolorów obiektów
![]() Dodam jeszcze, że CEP to właściwie hack, modyfikujący grę. Poprostu "Widzisz" wszystkie możliwe opcje kolorów danego obiektu. Pobierz wersję "CEP_Windows-AutoInstaller.zip" -< wtedy CEP sam się "wsadzi" do folderu Moje dokumenty -> EA Games -> the Sims 2 ![]() @Down. Pani K. była wolniejsza ![]() Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 17.10.2008 - 14:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Hm..to takie "cuś" co sprawia,że dodatki z neta są widoczne
![]() Polecam,używam i wszystkie dodatki są w grze ![]() EDIT: Pan W. był szybszy ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ale wiecie, co... skoro działało w podstawie to w Zwierzakach też musi działać na tej samej zasadzie... A po każdym nowo zainstalowanym dodatku trzeba od początku włączać wyświetlanie zawartości zmodyfikowanej w folderach, bo automatycznie się ta opcja zeruje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
grze muszisz włączyć zawartość modyfikowaną
Jak to zrobić? Czy wystarczy wkleić wybrany dodatek? Ostatnio edytowane przez Bravurka : 17.10.2008 - 14:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
|
![]()
Nie w opcjach gry (F5) jest takie coś jak "wyświetlanie zawartości zmodyfikowanej w folderach". Trzeba to zaznaczyć, wyjść z gry i wejść ponownie. No i dodatki muszą być w downloads w Moje Dokumenty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Pisze tu nie zakładam nowego tematu:
Zarejestrowałam się na modthesims2 i che ściągnąć łóżko lub inną rzecz i wyskakuje strona z napisami: No cookies found! No valid MTS2 login could be found. Please note that you must be logged into MTS2 to use this server. Reasons for this not working are: * If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security. * Try allowing "modthesims2.com" in your security software for cookies. * MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download. Generated by getfile.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
|
![]()
Chyba najprościej zacząć od tego, żebyś się zalogowała i kliknęła opcję "remember me" czyli zapamiętaj mnie
![]() ![]() Uwielbiam Brawurkę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Zainstalowalam... grrr i tak nie dzialaja...
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A wypakowałaś te pliki w ogóle? Końcówka (rozszerzenie) plików to .rar czy .package ?
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pewnie, ze tak nie jestem taka ciemna, mowie mam wszystko idealnie wypakowane sraty taty, to cos zmodyfikowane wlaczane i nie wiem o co kaman. Zaraz sie wkurze i simsy pojda z dymem ]:-> |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|