![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
że Tobie nie dziękuje,bo za bardzo po im pojechałeś,a on nie znosi krytyki,kumasz?
a co do domku widywałam lepsze i niekiedy gorsze,ale ten nie jest zbyt zachęcający |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Chryzantem Złocisty znoszę krytykę ale to co Dominic napisał to nawet ja bym nie miał czelności czegoś podobnego napisać!!
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
a ja bym miała,haha
przesadzasz.napisał swoje zdanie,skrytykował i wcale się nie dziwię,ale tak to już jest,że jak wystawiasz domek na forum to nie podoba się każdemu.niestety. i tym zachowaniem udowadniasz,że nie potrafisz przyjąć krytyki właśnie jakby nazwał to kupą gówna to rozumiem.ale tak nie napisał. |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nie!
Wiesz Dominic ma rację. Bez dodatków owszem można zrobić fajny dom, ale... Nie za duży itp... a ten dom? To jakiś nie wypał! Okropny i ochydny. Za dyże pomieszczenia jakoś mało okien brak ogrodu, za duża działka i zdjęcia! Jak robisz zdjęcia Wciskaj Tab. Naprawdę wyjdzie lepiej... Aha 2/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się. taki duuży, bez ogrodu, wyrazu.
|
![]() |
#17 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Legolas - napisałem swoje zdanie! Jak mi coś się nie podoba to pisze! Nie jestem taki, że pisze, że cudowne jak tak nie uważam! I nie mam zamiaru się z tobą kłócić bo nie mam na to czasu!
Lara_Croft & Chryzantem Złocisty - macie rację! |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystko zostało już powiedziane.
Moja ocena: 2/10 O wiele bardziej podoba mi się Twój apartament: Ul. Leśna 95 ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 15
|
![]()
Same ulice, są teraz na forum
![]() ![]() ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim za oceny...Nawet te złe (czyli tylko takie)
Chce powiedzieć ,że więcej domków ani nic nie wstawie na forum bp chyba odchodze z tego forum... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|