![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
z zewnątrz nie podoba mi się kolor farby. imo trochę za ciemny.
za to wnętrze bardzo ładne, miłe i ciepłe. w sypialni ta szafa nie pasuje, lepiej by było dać trochę niższą. fajna łazienka. 8,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
ojejciu dziękuje wam bardzo za takie pozytywne oceny. Oczywiście powstawiam jeszcze kilka domków tym razem z własną bryłą
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Bardzo ładny dom, prosty i schludny. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ceść (odwala mi dziś
![]() Z zewnątrz bardzo ładnie, ale niepotrzebnie ogradzałaś działkę. Wydaje się taka pusta. Ogród - ogromny i pusty. Następnym razem nie popełniaj tego błędu ![]() W wewnątrz bardzo ładnie dobrane kolory i meble, ale ten kwiatek na środku... ugh. Ogólnie nie jest źle. Ładnie, starannie, bez zarzutów. 8/10 Pzdr. |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Łazienka trochę ciemna, reszta według mnie świetna
![]() ![]() Ocenka: 7/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
Całkiem fajnie to przrobiłaś. W ogrodzie jest ciut za pusto, ale do reszty nie mam się gdzie przyczepić. Bardzo przytulne wnetrza i używasz ładnych kolorów.
Ocena: 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek ale jeśli chodzi o kolor bryły to bardziej podobał mi się przed :/
Świetna sypialnia ![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Jak na pierwszy dom zauroczył mnie. Nie będę się rozpisywał, ale wyszedł Ci lepiej niż mój pierwszy domek. Jestem pod wrażeniem, 9/10
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Jak zobaczyłam pierwsze dwie fotki, to aż sie zaśmiałam, nie z powodu domku, ale drogi za nim, tamtędy chyba by się nie dało przejechać
![]() Bryła nie bardzo mi się podoba, ogródeczek skromny ale ciekawy. Nie podoba mi się zielony kolor sofy, troche tak razi po oczkach, nie podobają mi się też schody, w jadalni chociaż coś na stole mogłobyć innego koloru, można powiedzieć że troche wszystko się ze sobą zlewa. Sypialnia - nie podoba mi się lustrzana podłoga, chyba lubisz zielony kolor ![]() ![]() Musze powiedzieć że z zewnątrz dom wygląda bardziej ciekawie niż jego wnętrze. Ale nie jest źle, troche mi się podoba |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Śliczne kolory w środku ale na zewnątrz trochę jak domy gotowe w skrzyni domów ocena 8,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|